ZDECYDOWANIE POLECAMY !!! (1) Gratulacje dla kucharzy. Kuchnia znakomita. Wszystko co zamówiliśmy (a trochę... Asia Super!! (1) Wyśmienita kuchnia. Lubię owoce morza, jadłam je w wielu miejscach w Polsce i... Zośka POLECAM! (1) fantastyczny lokal obsługa przemiła, jedzenie zaczynając od przystawek po... PR
Smacznie. (2) Trafiliśmy do Dalmaciji wczoraj w porze lunchu, bo mieliśmy ochotę na jakieś... Luna Solidnie (1) Kuchnia solidna. Cevap znakomicie doprawiony. Na minus mało warzyw i mało... muminek dno (3) zacznę od zupy...cebulowej, którą ciężko nazwać takową raczej zupa z dnia z... ja MamaM - opinia (2) Zachęcona dobrymi opiniami wybrałam się ze znajomym do tej restauracji. W... MamaM pozytywnie (1) Byłam w Dalmaciji już dwa razy i za każdym razem wychodzę najedzona i... Kasia Fajna nowa restauracja (1) Byłem mile zaskoczony, nie znam się na kuchni chorwackiej, ale moja znajoma,... Cziko Początek zachęcający, ale później było już tylko gorzej! (1) Nasz wizyta w Dalmaciji była spontaniczna, chcieliśmy zjeść gdzieś obiad,... Maciek Pychotka! (2) I stało się! Kolejna rocznica ślubu i dobrze by było gdzieś ją uczcić. Mój... EWa