JWK doswiadczony investor Alfa centrum (?) + mieszkanie na Morenie

Witam znalazlam fajnie mieszkanka na Morenie(Alfapark.pl), ktore buduje ta sama firma jak Alfa centrum na Przymorzu, wie mi ktos powiedziec ze sa odpowiedzialny a zrobia dobra robote? Bo chcielybysmy tam kupic mieszkanie ale nie chcemy pozniej zaskoczony z niemilych niespodzianek, jakos to beda nowe budynky. I chce sie jeszcze zapytac jak sie mieszka na Morenie?
Dzienkuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: JWK doswiadczony investor Alfa centrum (?) + mieszkanie na Morenie

Witam, swego czasu chciałem tam kupić mieszkanie ale na forach było dużo artykułów o zarządzie firmy. Większość zarządu i obsługi to ludzie z Arskoma - sprawdź sobie osiedle nad wodą na morenie, które robili - dach przecieka, wilgoć w halach garażowych itd. Po tym co zobaczyłem odpuściłem sobie.

Podaje link do strony z forum, jak poszukasz będzie tego pewnie więcej

http://gdansk-alfa-park.mojeosiedle.pl/viewtopic.php?t=66835

Pozdrawiam

Re: JWK doswiadczony investor Alfa centrum (?) + mieszkanie na Morenie

hmm :( trudno a juz myslalysmy,ze znalazlismy nasze mieszkanko. Bedziemy teda szukac dalej. Dzienki za info.
Jeszcze sie chce zapytac, czy lepiej kupic od developera ci juz starsie coz? (chodi nam o 2pokojowe na Morene)

Inne tematy z forum

Dobry i sprawdzony deweloper?? (16 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

Gdzie kupić mieszkanie?? (36 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Dom nad morzem (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam domu do zakupu nad morzem. Zależy mi tylko na nowych domach, w stanie developerskim...