Ja juz tam nic nie kupię
Nie poleciłabym nikomu tego sklepu ale każdy sam sobie oceni. Obsługa w sklepie miła ale nie ma pojęcia co wyczynia serwis i jak szefostwo traktuje klienta. A teraz konkrety:w sklepie wybrałam drzwi, zamówiłam pomiar (który musieli robić dwukrotnie, bo za pierwszym razem pan się pomylił w szerokości ościeżnicy-sama zgłosilam im ten błąd) oraz montaż. Zamówienie zlożyłam 25.10.2010 - a pierwsze podejście do montażu 31.12.2010 (miało być maksymalnie 5 tygodni). Z powodu kilkugodzinnego spóźnienia serwis nie dokończył montażu. Potem nie dotrzymywał terminów. Co do estetyki, to szkoda że nie można wklejać zdjęć. Po kliku wizytach (z niedotrzymanymi terminami) udało się niektóre niedoróbki usunąć. W międzyczasie w jednych drzwiach urwał się zawias. W sierpniu 2011 w 2 parach zaczeła odchodzić okleina. Przyjechal przedstawiciel producenta i jedne drzwi zakwalifikował do wymiany (juz mam nowe) a drugie niestety nie -serwis podciął je i straciłam gwarancję producenta. Te same drzwi, ta sama usterka, montaż dokonany przez sklep-a jedne wymieniają a drugie naprawiają. 22.09 zabrano drzwi do naprawy i jeszcze ich nie mam. Trwa to już ponad 6 tygodni. Kiedy koniec? nie wiem :-(