Jolka - opinia (2) proszę omijać ten sklep szerokim łukiem.!!!!!!!!..montażysta nijaki pan... Jolka Karola - opinia (2) Najlepsi w Trójmieście! Wybór bardzo duży, świetnie wyeksponowany ! Obsługa... Karola Qwertyx - opinia (2) Nie polecam. Najlepiej by było dla monterów tej firmy gdyby najpierw były... Qwertyx
Polecam podłoge z montażem (1) Bardzo polecam sklep i zakup paneli podłogowych z montażem. Sprawnie,... Aneta masakra (4) Masakra, otrzymałam felerne drzwi po 5 tygodniach czekania, po czym okazało... kat Ostrzegam ! Uwaga !! (1) Kilka tygodni temu zamówiłam drzwi w tym salonie. Do pomiarów wnęk pod drzwi... Agnieszka polecam salon DDD Gdańsk (1) polecam salon DDD w Gdańsku W salonie DDD w Gdańsku zamawiałem drzwi... bartosz POLECAM- NAJLEPSZY SALON W TRÓJMIEŚCIE (1) Polecam wszystkim zakupy w salonie DDD, profesjonalna fachowa obsługa,... MONIA Rażące lekceważenie klienta (3) Zamówienie zostało złożone, zaliczka opłacona, montaż umówiony z podcięciem... great cthulhu Super sklep !!! (1) Sklep oceniam bardzo pozytywnie, duży wybór produktów, gdzie zarówno podłogi... Ewa Nigdy więcej (2) Typowy sieciowy sklep któremu zależy bardziej na zarobku niż zadowoleniu... Pani Nigdy wiecej DDD (2) Panowie bardzo mili przy kupnie i zaplacie za towar, potem malo co ich... Wojtek NAJLEPSZY SALON W TRÓJMIEŚCIE (1) Firma profesjonalna,pomiar od ręki, drzwi dostarczone na czas, montaż fachowo... Zbigniew POLECAM!!! (1) Już szósty raz korzystam z usług i oferty tego sklepu. Kupiłam i drzwi i... anonim drzwi zewnętrzne i wewnętrzne (1) Fachowa obsługa ,bardzo dobry kontakt ,wybór OGROMNY i ceny można negocjować... elka DDD - Tylko dla cierpliwych klientów (3) Zamówienie na 2 szt. drzwi wewnętrznych złożone w połowie lipca 2013 Montaż... Komar Polecamy!! (1) Jesteśmy stałymi klientami sklepu DDD w Gdańsku. Za każdym razem spotykamy... Agata i Tomek Polecam (1) Bez zbędnego rozpisywania. Bardzo duży wybór drzwi i podłóg. Ceny ok. Pomiar... zadowolony klient Kapitalna usługa (1) W DDD spotkałem się z profesjonalną obsługą ogromnym wyborem towaru w... Sławek Iza i Michał - opinia (2) Zbieraliśmy się do zakupu drzwi od ponad 3 miesięcy. Firmę DDD odwiedzaliśmy... Iza i Michał