Bardzo polecam sklep jak i przed wszystkim Ekipę montującą. (2) Obsługa Bardzo miła, potrafiąca profesjonalnie doradzić oraz dobrze... Michał Jak najbardziej polecam! (1) Obsługa w sklepie fachowa. Panowie montażyści rewelacja: pomagają, doradzają... Anna J POLECAM ! (1) Umieszczam komentarz, ponieważ sklep oraz Panowie montażyści w 100% spełnili... Karola
Polecam ten sklep (1) Mogę polecić ten sklep. Zamawiałem tam podłogę. Sklep dosyć szybko dostarczył... Marek A ja polecam ten sklep (1) Chciałbym pochwalić ten sklep za miłe podejście do klienta. Zamawiałem tam... Michał Ja juz tam nic nie kupię (5) Nie poleciłabym nikomu tego sklepu ale każdy sam sobie oceni. Obsługa w... niezadowolona klientka Profesjonaliści !!! (1) Tak jak w przypadku drzwi, pełen profesjonalizm, znakomita obsługa !!! Sklep... arch. Mariusz Karwowski Profesjonaliści !!! (1) Pełen profesjonalizm, znakomita obsługa !!! Sklep polecam wszystkim osobom... arch. Mariusz Karwowski SUPER (1) WŁAŚNIE ZAMONTOWANO MI 3 PARY SKRZYDEŁ DO METALOWYCH FUTRYN. EKIPA MONTUJĄCA... MAGDA zdecydowanie na tak! (1) dziś zamontowano u nas drzwi z DDD, wyglądają super,jeszcze lepiej niż w... monika Sklep warty odwiedzin (1) Zadowalająca oferta kilku sprawdzonych producentów drzwi i podłóg - nie mają... S.W. Polecam (1) Drzwi miałem zakładane wczoraj. Czekałem 3 tygodnie (2X drzwi DRE)Montował... Łukasz Montaż drzwi (1) Obsluga sklepu bez zastrzezen, szeroki wybor i niedlugi czas oczekiwania.... lakomi UWAGA na montażystów (3) Salon jest ok ale trzeba zwrócić uwagę na montażystów. U mnie ekipa, która... Di. polecam (1) Zamówiłam drzwi wejściowe i były takie jak miały być. Ceny takie jak... klientka ogólnie polecam (1) Obsługa w sklepie dość przyjemna, doradzą i podpowiedzą. Czas realizacji taki... Pit Drzwi wewnetrzne (4) Panowie nie informuja o dostepnosci zamowionego towaru. Nalezy samemu sie... Katarzyna Ostrzeżenie (3) Ostrzegam przed kupowaniem drzwi w firmie DDD. Ja dostałem drzwi uszkodzone... M. Sz. SUPER! (1) Kupiłem drzwi w DDD razem z montażem, duży wybór, większość można zobaczyć na... Hubert S. SUPERrrr ... wszystko na najwyższym poziomie. (1) Odebrałam mieszkanie w stanie deweloperskim. Nie wiedziałam, czym się... Hanna S.