Jacek Kowerzanow

Gastrolodzy

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 132

K.K. - ocena (1) W końcu znalazłem lekarza, który zna się na swoim zawodzie, rzetelnie... K.K. Adam - ocena (1) Kolonoskopia w Luxmed bez znieczulenia i polip od razu usunięty, super... Adam Agnieszka Falewicz - opinia (1) Bardzo miła atmosfera,pan doktor profesjonalista,spokojny,cierpliwy... Agnieszka Falewicz
Beata - opinia (1) Jestem po kolonoskopii bez znieczulenia. Lekarz i towarzysząca doktorowi... Beata Angelika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, ludzkie podejście do pacjenta ! Pan doktor się nie... Angelika Ewa - opinia (1) Świetny lekarz, jak najbardziej godny polecenia! Jestem bardzo wdzięczna, że... Ewa Beata - opinia (1) Super lekarz specjalista i profesjonalista. Badanie w miłej i wesołej... Beata Marzena - opinia (1) Polecam! Świetne podejście do pacjenta, duża wiedza doktora i pełen... Marzena Danuta Wiśniewska - opinia (1) Po wielu latach kaszlu otrzymałam lek który złagodził moje dolegliwości w Ok... Danuta Wiśniewska Mateusz Lysek - opinia (1) Rozmawiajac z Panem Jackiem czuję się że jest pod opieką specjalisty. Poza... Mateusz Lysek Monika - opinia (1) Wspaniały lekarz, patrzący na pacjenta holistycznie! Pan doktor pomógł mi... Monika Oskar - opinia (1) Specjalista godny polecenia. Bardzo dobre podejście do pacjenta, problem... Oskar Szostak - opinia (1) Super Lekarz, pełen profesjonalizm, uśmiech i nowoczesne podejście do... Szostak Marcin - opinia (1) Specjalista w swoim fachu. Polecam każdemu. Wspaniałe podejście do pacjenta. Marcin Miroslaw u - opinia (1) Super Lekarz Leczyl mine w Szpitalu mswia polecam Miroslaw u Ryszard Warecki - opinia (1) Miałem duży stres idąc do Pana Doktora(mam 70 lat) ale było fachowo i szybko.... Ryszard Warecki AM - opinia (1) Lekarz z odpowiednim podejściem do pacjenta. Dokładny wywiad, wyjaśnienie... AM Irek - opinia (1) Mogę polecić z pełnym zaufaniem Pana Jacka, nie raz byłem badany i... Irek Karolina - opinia (1) Pan doktor bardzo uważnie wysłuchał mojego problemu, skupił się na... Karolina Marti - opinia (1) Pan Doktor robił mi gastroskopię. To było moje drugie badanie w życiu. Doktor... Marti