WIELKIE ROZCZAROWANIE... (1) Niedziela, pogoda ładna, mroźna, więc wybrałem się z żoną na spacer do Orłowa... Kwasior Mega jedzenie (1) Steki wołowe mnie zaskoczyły bardzo ładnie podane oraz wysmażone według... Stały bywalec Dla smakoszy steków (1) Odwiedziłam Jacks bar w styczniu tego roku. Byłam na obiedzie ze znajomym.... monika
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM (1) Dałem temu lokalowi dwie szanse. Pierwszy raz byłem pod koniec listopada - na... brx Byłam raz, już nie wrócę (2) Pierwszy minus na wejściu, gdy przyszliśmy z rodziną - 6os i niestety nie... Monika Smacznie (3) Smaczne i godne polecenia burgery ale trochę nieadekwatne ceny do podanej... Kamil Jak dla mnie, rewelacja. :) (2) Jem tam kilka razy w tygodniu. Polecam steki (wypas, szczególnie Tomahawk)... Maciej Najlepiej:) (1) Obsługa - sympatyczna i przyjazna. Absolutnie bez zastrzeżeń:) Menu -... Lena Nie polecam (1) Nie polecam tej restauracji nikomu. Obsługa fatalna jakby pracowała tam za... Gdynianin pysznie 100 % (1) pysznie 100 % smaczne dania za pierwszym razem jadłem żeberka w BBQ i zupe... Roman Wierczyński Nie polecam (1) Obsługa - tragedia, stek taki sobie, sałatka - lepszą dostanie sie gotowca w... Bolek Bardzo Polecam (1) Miałem okazję spróbować naprawdę wybornego steka ,jakich w Trójmieście mało... Tomek pol na pol (1) Byłam w Jack's juz kilkakrotnie. Chodzę po roznych lokalach niemal... knajpowaitobardzo Zdecydowanie nie polecam !!! (1) Obsługa w ogóle nie zwraca uwagi na klientów , jest malo kompetentna, rozlewa... Gość