Jacobsen Bar

Bary

Gdańsk, Warzywnicza 10 A

Pierwsza wizyta (1) Jedzenie poprawne, ceny trochę zawyżone. Ale stoliki tak małe, że komplet... Krystyna Omijać szerokim łukiem! (1) Trafiliśmy zachęceni tablicą z informacją o świeżych rybach. Ze wszystkich... Monika Odradzam. Drogo za bardzo niesmaczne jedzenie (1) Zamówiłam pierogi ze szpinakiem. Za 18 pln dostałam 8 gumowych pierożków z... Dorota
tragedia (1) Zamówiony placek, pierogi z mięsem, pierogi ze szpinakiem. Placek... Ziemekb odradzam ! (1) Jacobsen Bar a czemu na froncie lokalu znajduje się napis "restauracja" do... niezadowolona klientka baru bo n Niestety odradzam (1) Raz byłam z koleżanką na pierogach, to nawet nawet. Dlatego kilka dni temu... Dominika brud i syf (1) byłem podczas weekendu majowego zamówiłem rybę,ryba była mrożona w knajpie... marek Krzysiek (1) Brud mikrofala itd omijać jak najszerszym łukiem !!!!! Krzysiek ..... (1) W cenie 25zł zamiast dorsza dostaniecie pangę. Zanim zamówicie rybę... Paweł ... (1) jeśli ktoś lubi odgrzewane jedzenie to zapraszam w przeciwnym razie może być... ja Naprawdę dobra kuchnia (1) Potrawy sa smaczne i świeże, stale tam jadam, polecam placek po cygańsku gruby surowe mięso (1) Mój de vollaile był surowy w środku. W dodatku "miła" kelnerka zachowywała... Zbig nie zgadzam się z powyższą opinią (1) byłam podczas weekendu majowego w tej knajpce codziennie z rodziną i wszyscy... Maja Stankiewicz o.k (1) o.k ork434 beznadzieja (2) brzydko, chaotycznie, małe porcje za dość wygórowaną cenę jak za takie słabe... niezadwolona