Jahmajka Przymorze

Winiarnie Kawiarnie i herbaciarnie

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 23

Super:) (1) Pyszne Herbaty i Kawy . Bardzo klimatyczne miejsce. Idealne na spędzenie... Gość Kiedyś (1) Kiedys było całkiem, całkiem.... Od jakiegoś czasu jest tragedia. Kilka... Rokko Ogromny niesmak ... (1) Szczerze nie polecam, wybrałem się dziś na kawę i ciastko do owej kawiarnie,... Kornel D
Miejsce gdzie można się zrelaksować:) (1) Byłam w Jahmajce na Przymorzu już kilka razy. Pani, która nas obsługiwała... Kitorita Bardzo klimatyczna herbaciarnia ! (1) Obsługa bardzo miła, pomocna, menu rozbudowane, ceny bardzo przystępne.... Ola W sumie na plus (2) Lokal całkiem miły, spory asortyment, obsługa w miarę miła i pomocna. Może... Kasia yerba mate :) (1) przesympatyczne miejsce, w którym mozna leniwie popijać mate :), pani... majka PERFEKCJA! (1) Klimat wspaniały , atmosfera która tam panuje to cos niesamowitego ;) .... Kasia Niesamowity klimat... (1) Chciałam się podzielić swoimi wrażeniami z pobytu w tym lokalu w Walentynkowy... Magda Aż za fajnie! (1) Bardzo miłe miejsce. W sam raz na spotkanie z przyjaciółmi, czy w interesach.... Leon swietne miejsce (1) Rewelacyjna obsługa. Pani przesympatyczna , herbaty wyśmienite, cudowny... klientka z gruponu Fajny lokalik (1) Super lokal. Bardzo miła obsługa - pozdrowienia dla pań Anii i Anity. Świetne... Boruta Lokal na popołudnie (1) ciepły i relaksujący wystrój lokalu, miła i ładna obsługa, super szef z... Wiesiek Magda - opinia (1) Polecam.. intrygujący klimat.. dobra kawa.. ciekawy wystrój... a w powietrzu... Magda świetne miejsce (1) Super miejsce na spotkania ze znajomymi, randki, czy po prostu żeby się... Aga