Bardzo złej jakości kawa (1) Tak złej kawy już dawno nie piłem. Woy żenada (1) Poszliśmy na herbatę z przeświadczeniem, że napijemy się dobrej herbaty.... Ali Rewelacja (1) Świetne miejsce, piękny wystrój, a aromat i smak kupionej tam kawy długo... anita
Skandal!!!! (1) To skandal, że w momencie gdy tam przyszedłem wraz z dziewczyną nie było tam... Sylwek raj dla kawoszy! (1) moja ulubiona kawiarnia w Sopocie! OGROMNY wybór kaw, herbat, win z całego... leal Nigdy więcej (1) Witam. Z reguły nie piszę opinii negatywnych, ale tutaj napiszę, ku... Krzysztof Super (1) Bardzo dobra i miła obsługa, pyszne wypieki i kawy. Kawa latte rzeczywiście... linka świetne miejsce (1) Super miejsce na spotkania ze znajomymi, randki, czy po prostu żeby się... Aga Bardzo dobra winiarnia, duzy wybor herbat i kaw! (1) Szeroki wybor win. Polecam szczegolnie chilijskie. A przy okazji pyszna... Wojtek Przede wszystkim obsługa... (1) Jestem zachwycona profesjonalizmem. Wyczerpująca wiedza na temat Yerby... Mila i Karol Polecam (1) Polecam, pijam w Jamajce kawę i herbatę która jest bardzo dobra, można w... Gość dobre miejsce na spotkania (1) urocza atmosfera, miła obsługa, duży wybór kaw i herbat, pyszne ciasta, dobra... marcin wspaniale godne polecenia miejsce (1) Bywałem w tym lokalu kilkakrotnie na spotkaniach ze znajomymi, na randce z... rob sympatyczne miejsce, duży wybór kaw, herbat i win... polecam (1) z kaw swieżo mielonych polecam sopot czy plaża nocą .. - moja ulubiona....no... Huanita Moje ulubione miejsce w sopocie. (1) Przyprowadził mnie tam kiedyś kumpel, i tak mi już zostało. Jeżeli chcę pójść... dziadek-węgiel Maciej Gawron - opinia (1) Byłem widziałem - wystrój kiczowaty, porozwieszane białe kartki A4 w oknach... Maciej Gawron Przytulnie (1) Duzy wybor pysznych herbat, kaw, win, gadzetow do herbaty/kawy, kubkow itp. A... sopocianka Polcia - opinia (1) Przypadkiem trafiliśmy do tego miejsca. W środku zero klientów - to już... Polcia Miło, smacznie, klimatycznie (1) Bardzo ciekawy lokal, klimatyczny wystrój, miła obsługa, bardzo duży wybór w... RG przyjemne miejsce... jutro tez sie wybieramy;) (1) przyjemne miejsce... jutro tez sie wybieramy;) Krzysztof S