Jak dla mnie rewelacja - a porównywałem oferty konkurencynej firmy i 3 prywatnych wykonawców.
Obsługa perfekcyjna - projekt dokonany w salonie INDECO na Matarni, na drugi dzień telefon od projektanta p. Krzysztofa. Wizyta projektanta po 2 dniach i błyskawiczna wycena, doradztwo praktyczne i poinformowanie o promocji "zniżka na szafę 20% do końca marca 2014". Realizacja zamówienia (montaz) wykonana 11 dni od momentu podpisania umowy. Szafa 240cm x 250cm 3-drzwiowa - jedne drzwi posiadały lekki defekt przy listwie mocującej lacobel - od ręki monterzy uznali reklamację i po 2 dniach zjawili się z poprawionymi nowiutkimi drzwiami. Żadnego przedłużania, nie odbierania telefonu czy ignorowania klienta - a jestem wymagającym i upierdliwym klientem i nie wstydzę się tego ;-) Co do montażu - Panowie uporali się z zabudową całkiem sporej szafy z regałem w niecałe 5h. Wszystko pomierzyłem po montażu - zabudowa zgodna CO DO MILIMETRA. Monterzy - Pan Paweł z kolegą - konkretni, schludni i znający się na swojej robocie. Kawa wypita w 3 minuty na wejściu i dalej już pełną parą montaż. Czytałem przed podpisaniem umowy opinie w tym wątku i przyznam, że miałem wątpliwości co do INDECO TRÓJMIASTO. Zdecydowanie konkurencja na rynku jest spora jak widać. POLECAM