Jak dostać się do domu o 22:00 18 sierpnia 2010 tramwajem nr 7
Trzy 7 nie przyjechały wieczorem a jak wsiadłam do 8 o 22:43 z Bramy Wyżynnej to motorniczy nawet nie chciał słyszeć aby połączyć się z dyspozytornią aby zapytać czy w tym przypadku mógłby jechać przez Letnicę aby ludzi dowieść do domów. Zadzwoniłam do dyspozytora ztm (oczywiście dodzwonić się nie mogłam połączyłam się za 5 razem) czy można by było poinformować tramwaj 8 aby jechał przez Letnicę bo na 7 czekałam prawie godz. a wszystkie były kierowane na wrzeszcz w związku z meczem z panem którym rozmawiałam powiedział że to niemożliwe!!! Na koniec do domu dojechałam o 23:30 czyli zajęło mi to 2 godz.!!! Bardzo dziękuję ztm za współpracę sama pracuję na dyspozytorni (nie w ztm!!!) i wiem że to o co prosiłam było wykonalne po prostu zabrakło dobrej woli. Nie spodziewałam się także od motorniczego usłyszeć przecież są autobusy i taksówki. Niech mi ktoś powie jaki autobus oprócz nocnego jedzie ul. Marynarki Polskiej a jak było by mnie stać na rozbijanie się taksówkami to nie miałabym biletu sieciowego. I co mnie interesują kibice odwożeni po meczu jak ja muszę jutro wstać do pracy?!?