Ewa i Dyzio - ocena (1) Za koniczyn i te rejony komunikacja bardzo słaba. Ewa i Dyzio Elka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z Komunikacji Miejskiej w Gdańsku nie mam... Elka Agnieszka - ocena (1) Dziś pierwszy raz od kilku lat wsiadłam do autobusu miejskiego ( 199... Agnieszka
Sławomir - ocena (1) Plusem jest to,że można kupić bilet przez aplikację. Sławomir Jurek - ocena (1) Jadę właśnie autobusem 199 z przystanku koło OBI na Przymorzu, Pan kierowca... Jurek Ktoś. - ocena (1) Kierowca autobusu 155 o godzinie 07.17 Z Łostowice Świętokrzyska nr. Kierowcy... Ktoś. Hubert Rek - ocena (1) Autobus 122 miał być o 17;08, jest 17;38 i go nie ma. Absolutny brak szacunku... Hubert Rek Anna Stenzel - ocena (1) Autobus 256, brama wyżynna,20-09-24 ,godz.11.23 Jeszcze raz chcę serdecznie... Anna Stenzel KAMIL - ocena (1) Od pewnego czasu komunikacja jest coraz gorsza. Ja rozumiem że zdążają się... KAMIL Pasazer - ocena (1) Może ktoś z zarządu wyjaśni dlaczego kierowcy nie sprzedają biletów,co jest... Pasazer JOKO - ocena (1) Chciałam podziękować Panu Kierowcy (nr 3045) autobusu 115 relacji Wrzeszcz... JOKO Grzegorz - ocena (1) Dałbym pół gwiazdki, gdyby to było możliwe. I to tylko dlatego, że finalnie... Grzegorz Marcin - ocena (1) Żałosne. Większość autobusów spóźnia się po 20min albo wcale nie przyjeżdża... Marcin Kamila - ocena (1) W tramwaju brak włączonej klimatyzacji mimo to że jest nr tramwaju 1036 numer... Kamila Dominika - ocena (1) Pierwszy raz zdarzyło mi się jechać z tak uważnym kierowcą. Podróżowałam z... Dominika El. Now. - ocena (1) Uwielbiam Gdańsk. Cudowne miasto chociaż mocno zakorkowane. Super ze jest... El. Now. Justyna Witkowska - ocena (1) Chcąc przejechać autobusem 138 z Westerplatte z mężem poruszającym się na... Justyna Witkowska Asia - ocena (1) Dziękuję bardzo kierowcy nr 6943 linii 199 w dniu 27 kwietnia 2024 na... Asia Ola K - ocena (1) Komunikacja miejska nie funkcjonuje, wieczne opóźnienia, bynajmniej nie... Ola K Tomasz - ocena (1) Kierowca autobusu nr 127 nie zatrzymał się na przystanku przy ul. Myśliwskiej... Tomasz