Dawid - ocena (1) Motorniczy są bardzo nie mili w stosunku do rowerzystów, mimo że wsiadam w... Dawid Niedzielny pasażer - ocena (2) Porażka, u kierowcy niemożna kupić normalnie biletu chociaż mniemana pandemia... Niedzielny pasażer Zofia - ocena (1) Takiego chamstwa że strony motorniczego już dawno nie widziałam kupowałam... Zofia
Justa - opinia (1) Odważni ludzie z honorem pozrywało swego czasu szmaty okupanta Polski... Justa Przemek - opinia (1) Gdańsk to jest jednak miasto absurdów im większe miasto tym większa patologia... Przemek Lucy - opinia (1) Notorycznie spóźnienia linii tramwajowej 11 z Ujeściska.! To naprawdę... Lucy Mieszkaniec Górek Wschodznich - opinia (1) Odkąd nie ma N9 na górkach wschodnich moja opinia zmieniała się diametralnie.... Mieszkaniec Górek Wschodznich Anna - opinia (1) Nowa trasa dla autobusów jeżdżących przez ujescisko to porażka, było źle i... Anna Tony - opinia (1) Bardzo ciężkie czasy mamy a kierowcy zachowują się jakby łaskę robili ze... Tony Aga - opinia (1) Autobus linii 232!!!! Dwa razy w tygodniu spóźnia się po 20 minut albo nie... Aga Bartłomiej - opinia (1) Po raz kolejny automat stwierdził że zamiast pełnej reszty wyda mi 10gr, mimo... Bartłomiej Teodor 70+ - opinia (1) W czwartek 11.08.2022 r. jechałem z Gdańska do Brzeźna tramwajem "3"... Teodor 70+ Kola - opinia (1) Niektórzy kierowcy to jakieś nieporozumienie niby trzymają się przepisów... Kola Kolah - opinia (1) Nie rozumiem jednego dlaczego w autobusie mogą znajdować się nawet 4 wózki a... Kolah Lucyna - opinia (1) Kierowca nr służbowy 5021 - linia 118 kierunek Jeleniogórska. 06/07/2022 g.... Lucyna Mieszkaniec pobliskiej wsi - opinia (1) Czy można by wreszcie naprawić problemy w komunikacji 171? Jako mieszkanka... Mieszkaniec pobliskiej wsi Mieszkanka - opinia (1) Absolutnie skandaliczne jest istnienie takiej organizacji opłacanej z... Mieszkanka Ilona - opinia (1) Najbardziej bezużyteczna i niezorganizowana komunikacja miejska w Polsce z... Ilona Nika - opinia (1) Hit. Już któryś raz autobus linii 118 nie przyjechał wcale. Ja rozumiem... Nika Adrian - opinia (1) Z ostatniej chwili...Dotyczy linii 171, a dokładnie autobus nr.8505 g.14:30... Adrian