Jak działą poczta - paczki z allegro

Do tej pory zamawiałem Inpostem do paczkomatów. Działą naprawdę nieźle. Problem w tym, że nie wszyscy sprzedają do paczkomatów. Czy paczki wysyłane pocztą jeszcze w miarę szybko trafiają do odbiorców? Czy kurierowi z poczty trzeba teraz coś podpisywać, czy tak jak w innych firmach wystarczy dogadać się "głosowo"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak działą poczta - paczki z allegro

Wystarczy się dogadać.

Re: Jak działą poczta - paczki z allegro

InPost działa teraz fatalnie. Jedna moja paczka została z zwrócona do nadawcy z nieznanych przyczyn, choć nawet nie dotarła do paczkomatu odbiorczego.
Kolejna paczka gdzieś utknęła i opóźnia się dostawa.
Natomiast poczta działa bez zarzutu.

Kilka dni temu wysyłałem paczkę Pocztą Polską. Dotarła na następny dzień.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja dzisiaj poszedlem odebrac toster z paczkomatu, wbijam kod i wszystkie skrzynki sie otworzyły
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To ci historia! :P Po prostu nawet paczkomaty mają już koronawirusa. :P

Poważniej ja odebrałem ponad 20 paczek w ostatnim okresie z paczkomatów i chyba ze 2-3 od kuriera InPostu i nie mam powodów narzekać. Fakt, że zdarzył się przepełniony paczkomat i przeniesiono paczki do innego. I że dziś nie zawsze wyrabiają się z dnia na dzień, ale ogólnie przy tym całym zamieszaniu, i tak jak dla mnie działają nieźle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (38 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Zakupy - stacjonarne czy przez internet? (70 odpowiedzi)

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam...