Jak firme dekorujaca kosciol polecacie z okolic Wejherowa?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Pytanie jak w temacie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak firme dekorujaca kosciol polecacie z okolic Wejherowa?

tez sie przylaczam do pytania ;-)

Dziewczyny w miarę tanio wychodzi strojenie przez kwiaciarnie, najpierw jednak trzeba zacząć od zgody księdza a już jak ją macie to proponuje zapytać kwiaciarnie w wejherowie, będzie na pewno taniej niż typowe firmy dekorujące, ja również korzystałam z usług kwiaciarni tylko że w Rumi i za niewielkie pieniążki miałam super piękny kościół

Ale czy kazda kwiaciarnia sie tym zajmuje? Moge zapytac ile wyniosla Cie ta przyjemnosc? i ile biora firmy, ktore sie tym zajmuja? Jestem niezorientowana w tym temacie :)

ja pytalam sie wczoraj w kwiaciarni i powiedziano, ze potrzeba wlasnie zgode ksiedza, a przyozdobia wszystko za taką sumę jaka chcemy.

Dokładnie tak za cenę jaka poda klient, wklejam swoje zdjęcia z kościoła, za 4 wysokie stroiki z żywymi kwiatami, ławki z kokardkami i żywymi kwiatami oraz kwiaty przy ołtarzu zapłaciłam 360 zł. Miałam ślub z naszą forumową koleżanką w tym samym kościele więc koszty szły na pół a ja drugiego dnia miałam jeszcze wymienione kwiaty przy ławkach na świerze.

image

image

image

Karolinka29, rzeczywiscie, pieknie przystrojony kosciól. Bede musiala o tym pomyslec. A z uslug jakiej kwiaciarni korzystalas?

To kwiaciarnia z Rumi z ulicy Starowiejskiej (nie Asia!), na przeciwko ogólniaka (prawie obok domu towarowego Abraham), istnieje od wielu wielu lat i akurat stroi "na etacie" ten kościół w którym brałam ślub ale może też stroi inne, musiałabyś zapytać.

Dzieki bardzo, na pewno zapytam :) Czy ktos jeszcze poradzi? :)

Inne tematy z forum

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu