Jak jest w Holiday Inn?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Jak jest w Holiday Inn? Czy ktoś była tam na weselu? Proszę o komentarze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak jest w Holiday Inn?

Byłam tam nie na weselu, ale na balu na 250 osób. Jest elegancko i wytwornie- ale np porcje jedzenia też są eleganckie i bardzo małe... Do tego niekoniecznie smaczne- doprawiają tam chyba po skandynawsku, czyli mdło... Nie wiem- może akurat organizatorzy balu nie dogadali kwestii jedzenia. W każdym razie placilismy duzo a jesc nie bardzo co było... Sala dosyć niska, ale z tego co pamiętam to chyba klimatyzowana. Nie wiem, jak ze stolami- my siedzielismy prz stolikach 10 osobowych. Jak na wesele to uważam, że takie ustawienie jest niekorzystne- mało osób będzie widziało mlodych... Generalnie nie byłoby tak źle- najgorsze wrażenie zrobiło na mnie to niesmaczne jedzenie, ale myślę, że można to jakoś dogadac.
Pozdrawiam!!

A ja ostatnio tam prowadziłem wesele no i mam inne zdanie niż poprzednik.
Jedzenia dużo - był po obiedzie szwedzki stół a na nim różności no i oczywiści jak coś zabrakło to od razu uzupełniali. Drewniany parkiet a nie kafle no i akustyka świetna. POLECAM

Jeżeli szukasz fajnego miejsca polecam hotel CZETRY PORY ROKU w Straszynie

Prosze o namiary na ten hotel i krutką recenzje na temat jedzonka i czy jest tam baza noclegowa dla 90-100 os.pozdrawiam

Tego miejsca nie polecam
Fakt ze wygląda piekne ale na tym jego uroda sie konczy

My mieliśmy wesele w Holiday Inn i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedzenia jest pod dostatkiem-szwedzki stół i do końca trwania imprezy (5 rano) wszystkie półmiski były pełne-wszystko świeże i przepyszne. Goście byli zachwyceni że przez całą noc mogli zjeść świeży gorący posiłek. Nie zgadzam się że okrągłe stoliki są niewygodne. Na weselu mieliśmy właśnie 8-osobowe stoliki, każdy miał dużo miejsca, nikt się nie "gniótł" i przede wszystkim nie było podziału na rodziny - 4 osoby z jednej rodziny i 4 z drugiej przy jednym stoliku. Sala i obsługa bez zarzutu, gorąco polecamy.

Cudownie.

A mozna wiedziec ile sobie licza za osobe??

My za bal w Holiday Inn placiliśmy po 135zł od osoby. Ale w to wliczony był jeszcze zespół- poza tym jak już pisalam, nie byłam zachwycona jedzeniem- moi znajomi mieli podobne zdanie. Więc z pewnością są różne menu i pewnie nasz organizator imprezy takie akurat wybrał. Sądzę, że musisz się nastwaić na kwotę ok 140-150zł za osobę. Pozdrawiam!

Jest niezle, najwazniejsze ze nie dochodzą zapachy z kuchni.

Zeczywiscie dla knajpy to duzy plus .

Witaj!
Liczą sobie od 110 zł. za osobę- jedzenia jest wystarczająco dużo,podrawiam