Jak można trenować w spokoju w naszej gminie?

Temat dostępny też na forum: Szemud
udostepniam sytuacje opisaną przez mojego trenera na zajęciach boksu tajskiego, miłej lektury

Pisze to na naszej stronie ,ponieważ sytuacja dotyczy naszego klubu i chce żeby jak najwięcej ludzi z gminy Szemud dowiedziała się o tym co się dzieje w hali widowiskowo - sportowej w Szemudzie.Wczoraj miały się odbyć zajęcia na sali fitness , niestety sala była zajęta przez Panów grających w karty i Pana dyrektora N .Ja i moi uczniowie chcieliśmy się przebrać w szatni niestety w szatni odbywała się impreza pijacka .Panowie ok 6 osób stali w szatni i pili wódkę z plastikowych kubeczków a jeden z nich trzymał butelkę wódki 0,7 i im polewał.Po mojej interwencji doszło do wymiany zdań , zostały użyte przez Panów niecenzuralne słowa i o mały włos nie doszło by do bójki. Z sali fitness gdzie ,,sportowcy" grali w karty unosił się fetor alkoholu a pod stolikami stały puszki z piwem i plastikowe kubeczki.Nam jest zabierana sala a Panowie ,,karciarze'' ciężko trenują na naszej sali.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jak mozna trenowac w spokoju w naszej gminie

W czym problem spożywanie alkoholu w miejscu publicznym bez wymaganego pozwolenia jest karalne. Jeden telefon i tyle-wiadomo gdzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jak mozna trenowac w spokoju w naszej gminie

Proszę o całym zajściu pilnie poinformować pisemnie P.Wójta jako oficjalną skargę .Rozpisywanie się na forum nic nie pomoże i nie będą wyciągnięte konsekwencje od osób odpowiedzialnych za zaistniałą sytuację.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Co zrobić z takimi sąsiadami? (15 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (7 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?