Jak na razie polecam :)
Mam w Multimediach TV cyfrową i internet. Co do telewizji to mogłoby być lepiej, myślałam, że więcej tych kanałów będzie no ale cóż, moja wina, mogłam jej nie brać, bo w sumie większość tych kanałów mam na normalnej TV. Internet śmiga bezproblemowo, nie mam żadnych przerw w dostawie, jestem zadowolona. Ale do meritum - obsługa klienta rewelacyjna (o dziwo). Wydzwaniałam do nich już wielokrotnie, i co mnie najbardziej zdziwiło - tempo w jakim odbierają telefon. Za każdym razem jak dzwoniłam trafiałam na sympatycznych konsultantów, i co najważniejsze- pomocnych!! Technicy, którzy instalowali mi to wszystko też super, przyjaźni, pogadali, pożartowali, wszystko bezboleśnie poinstalowali pomimo początkowych problemów. Plusem jest to, że noszą ze sobą zapas dekoderów - akurat ten pierwszy nie zadziałał i od razu mieli drugi w zapasie, czyli - nie trzeba niepotrzebnie czekać na wymianę. Co do minusów - są dość drodzy, szczególnie porównując ceny z innymi dostawcami. Dużo sobie liczą za aktywacje, router, koszty początkowe, etc. Mimo wszystko - chyba pierwszy raz spotykam się z kompetentną i miłą obsługą klienta, co rekompensuje wszelkie finansowe niedogodności :)