Jak najbardziej tak

W koncu ktos sobie radzi ze zdzieraczami -TAXI ! Teraz moge sobie pozwolic na piwo -a dojazd kosztuje mnie mniej niz Parkowanie w centrum!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: Jak najbardziej tak

Wczoraj do Gdyni z Gdanska taksowką zapłaciłem 42 zł ( 16 km, tyle pokazalo na paragonie ) z tą firmą krzak miałbym 32 zł i godzine czekania .
Także nie jest to opłacalne ........
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wg Twojego wyliczenia wyszło 2 zl za km, pokaż mi taxi w 3miesice która jeździ za taką stawkę?

Drodzy taksiarze darujcie sobie takie opinie, trudno taki jest rynek, sami sobie zapracowaliście na opinie oszustów.

Do mnie kurs taxi z gdańska kosztuje od 50 do 140 zł!!!!! tak do 140 zł to zależy od tego czy taksówkarz to oszust czy nie ale średnio 70 zł. Tyle płacili moi goście biorąc taxi. Skorpionem zawsze płacą 25 zł nie mniej nie więcej.

Nie interesuje mnie to czy im to się opłaca i nie wymagam nowego mercedesa (a czym jeżdżą taksówkarze? starym w124 lub 2 letnią KIĄ).

I dość tych różnych wymysłów, nie jasnych taryf, opłat za trzaśnięcie drzwiami itd.

Kto skorzysta ze skorpiona poleci go dalej, przynajmniej ja i moi znajomi są zadowoleni.

Skorpion nie opłaca się tylko wtedy gdy nam się spieszy i mamy do przejechania do 3 km, bo fakt trzeba na nich czekać ale max to 30 min.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14

rewelacja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz swieta racje Taxi to skrobikroszy widza klienta podpitego i buch stawka wzrasta a te klapniecie drzwiami masakra klapnij pare razy na postoju i juz ze 30zl masz w plecy hahahahah
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1