Jak podajecie kawę na imprezach

Witam,
Jak podajecie kawę na imprezach ?
Czy w termosach już gotową, zaparzoną, czy stawiacie warnik i obok kawę do parzenia samodzielnie??
I za jaką kasę??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warnik i osobno kawa, herbata itp. Skalkulowane mam to w cenę imprezy i tyle. Nie każe nikomu nic dopłacać.
Kiedyś chciałem zainwestować w ekspres ale poczytałem trochę opinii i ciężko mi było zdecydować się na coś sensownego ale w normalnych pieniądzach.

Aczkolwiek ostatnio przeglądałem sobie ekspresy do kawy w ofercie Tchibo Coffee Service i zastanawiam się nad skorzystaniem z opcji dzierżawy. Zamawia się od nich kawę i można w abonamencie korzystać z ekspresu bez opcji kupna. Czy ktoś moze korzystał z takiej opcji w przeszłóści? Czy się opłaca?

Chociaż nie jest to normalne, ludzie czasami gadają do siebie, ale @vicosst, jeżeli już koniecznie chciałeś odpowiedzieć @Randerowi, czyli samemu sobie, wystarczyło usiąść przed lustrem :)

Zazwyczaj spotykałam się z tym, że kawa była już gotowa w termosach, uważam że to bardzo praktyczne rozwiązanie

Ja na większych imprezach korzystam z ekspresu do kawy. Co prawda nie mam własnego w domu ale korzystam z wypozyczalni ekspresów :) Uważam, że to fajna opcja i całkiem niedrogo wychodzi https://wypozyczalniaekspresow.pl/ile-kosztuje-dzierzawa-ekspresow-do-kawy/ . Z resztą nie tracę wtedy czasu na stanie w kuchni i parzenie kawy tylko każdy robi sobie sam wtedy kiedy ma ochotę :)

Inne tematy z forum

Ochrona telefonu (17 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....

Stworzenie sklepu internetowego (5 odpowiedzi)

Witam, jaki polecacie CMS dla sklepu internetowego pod 15 tys. zabawek ? Co polecacie Atomstore...

Własna działalność (5 odpowiedzi)

Czy prowadzenie własnej działalności jest trudne? Bo mam fajny pomysł na malutki biznesik, ale...