Jak podajecie kawę na imprezach

Witam,
Jak podajecie kawę na imprezach ?
Czy w termosach już gotową, zaparzoną, czy stawiacie warnik i obok kawę do parzenia samodzielnie??
I za jaką kasę??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warnik i osobno kawa, herbata itp. Skalkulowane mam to w cenę imprezy i tyle. Nie każe nikomu nic dopłacać.
Kiedyś chciałem zainwestować w ekspres ale poczytałem trochę opinii i ciężko mi było zdecydować się na coś sensownego ale w normalnych pieniądzach.

Aczkolwiek ostatnio przeglądałem sobie ekspresy do kawy w ofercie Tchibo Coffee Service i zastanawiam się nad skorzystaniem z opcji dzierżawy. Zamawia się od nich kawę i można w abonamencie korzystać z ekspresu bez opcji kupna. Czy ktoś moze korzystał z takiej opcji w przeszłóści? Czy się opłaca?

Chociaż nie jest to normalne, ludzie czasami gadają do siebie, ale @vicosst, jeżeli już koniecznie chciałeś odpowiedzieć @Randerowi, czyli samemu sobie, wystarczyło usiąść przed lustrem :)

Zazwyczaj spotykałam się z tym, że kawa była już gotowa w termosach, uważam że to bardzo praktyczne rozwiązanie

Ja na większych imprezach korzystam z ekspresu do kawy. Co prawda nie mam własnego w domu ale korzystam z wypozyczalni ekspresów :) Uważam, że to fajna opcja i całkiem niedrogo wychodzi https://wypozyczalniaekspresow.pl/ile-kosztuje-dzierzawa-ekspresow-do-kawy/ . Z resztą nie tracę wtedy czasu na stanie w kuchni i parzenie kawy tylko każdy robi sobie sam wtedy kiedy ma ochotę :)

Inne tematy z forum

Stworzenie sklepu internetowego (6 odpowiedzi)

Witam, jaki polecacie CMS dla sklepu internetowego pod 15 tys. zabawek ? Co polecacie Atomstore...

Prywatny detektyw - szukam (80 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

Profesjonalne pozycjonowanie zagranicznych stron (3 odpowiedzi)

Optymalizacja globalnego sukcesu! Delante, krakowska agencja SEO, oferuje usługę  pozycjonowania...