Jak pomóc zwierzętom w sylwestrową noc?

Czy koty również panicznie reagują na wybuchy sylwestrowych petard i fajerwerków?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

mój nie reaguje,w przeciwieństwie do psa ,który cały drży
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To pewnie zależy od przypadku - moje się boją, ale nie panicznie. Tylko, że moje siedzą w domu, nie na zewnątrz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kot zdał egzamin sylwestrowy celująco!
Nie dość, że nie zwracał uwagi na odgłosy strzelających fajerwerków, to jeszcze z wielkim zainteresowaniem podziwiał, siedząc w oknie, efekty wizualne.
Najlepsze życzenia noworoczne składamy wszystkim mieszkańcom Bojana (i nie tylko...). :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A mój piesek o 24 stał w drzwiach balkonowych i szczekal na petardy i inne fajerwerki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli, podsumowując, odbyło się bez większej traumy naszych czworonogów, a co najważniejsze okazało się, że mieszkańcy Bojana troszczą się o swoich podopiecznych.... Szkoda tylko niestety tych kilku wyjątków uwiązanych do budy przez swych bezmyślnych opiekunów...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ferma drobiu (24 odpowiedzi)

Witam, planuję zakup domu oddalonego ok 400 m od fermy drobiu. Czy zapach w ciepłych miesiącach...

Smieci (16 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?