Jak postepować z babami?

Proszę o wszelkie rady. Bo już nie mam cierpliwośći;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Jak postepować z babami?

Anonim póki co nie. Szukam na czat wp chętnej do towarzystwa ale lipa coś;/ Jakieś takie nieśmiałe wysztskie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anonimowy Kurczaczku , odpuść sobie bękę , pisz poematy , bo ja także na nie czekam :))

Witam Kumpelki ( może nie z jednego miasta,ale z jednego Powiatu). Inka z przykrościa stwierdzam,że narazie komponowanie poematu dla Ciebie odstawiłem na bok, bo zająłem sie nateżoną korespondencją z tym oto tu "Powściągliwym Lwem" z którego mam taką bekę,że aż mi się laptop ze śmiechu trzęsie,ale pamiętam o zobowiązaniu i wywiążę się z niego. Powściągliwy Ty poszedłeś na basen,czy musiałeś sobie kupić basen do użytku domowego? Juz Ci wyjaśniam różnice między tymi basenami: Basenu w którym się pływa nie można podnieść, Basen w którym się nie pływa można a nawet powinno się podnieść i wylać zawartość. Nie będę już pisał o torach pływania,bo jak zaczniesz ich szukac w niewłaściwym basenie to masakra.

Kurczaczku-poeto;)będę czekała z utęsknieniem na ciąg dalszy poematu i oby wena nie opuściła Ciebie zbyt szybko;):D...ps.ja też mieszkam w mieście W i jedna bardzo miła osóbka również,a Graszka to już wiesz:)...także pozdro ziomal;):))))

Anonim K, ja też z okolic Wejherowa.

Spokojnie najpierw jedzenie potem basen

Powściągliwy, opuść już tego interneta chłopie ,idź na basen. Jaką ja mam bekę z Ciebie

A to czym może od morza różni? Bo nieraz widziałem, że ludzie piszą przez ż

Powściągliwy....No i lipa...jestem z okolic Wejherowa, więc temat basenów w Trójmieście jest mi obcy. Nie wiem- nie pomogę Ci. Natomiast wiem gdzie w Trójmieście jest morze (morze to zbiornik wodny ze słoną wodą, słona woda jest również w ogórkach kiszonych-ale to już nie jest morze)

To jak już taki z Ciebie dobry facet to powiedz mi gdzie w Trójmieście można sobie popływać na basenie w niedzielę ale nie tak ,żeby był człowiek na człowieku

Powsciągliwy przed chwilą miałeś bekę jak nazwałem się kurczaczkiem, a teraz zachciało Ci się piersi kurczaka. Zaczynam się Ciebie bać he,he. Zamiast jeść 100gram ryzu albo zamiennie 100 gram cukru możesz lecieć do Japoni kupić flaszkę Sake (Sake to słodka wódka na ryżu-napisałem Ci bo pewnie nie wiesz co to jest) Możesz lecieć samolotem ( samolot- to taki duży jakby metalowy kurczak) Nie dziękuj mi za rady, staram się być po prostu lepszym człowiekiem przed świętami

Anonim nie przezywaj mnie bo zaraz będziesz u mamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć Kurczaczki i Lwie :) Graszko ja jestem za , anonimów tu pełno , więc ten jeden anonimek mógłby być kurczaczkiem :)

Ale wy ciężko kapujecie:) Wiem ,że to cukry;] Ale nie o takie węglowowdany mi chodzi;] Rozumiem, że jak zjem sobie 100 gram ryżu i pierś z kurczaka to to samo co wezmę 100 gram cukru i pierś z kurczaka;) Kuźwa to po co ja 15 minut na gotowaniu tracę? Skoro wystarczy zjeść pół szklanki cukru:)

Powściągliwy-Odpowiadam na Twoje pytanie >>dlaczego na produktach masz opis "węglowodany w tym cukry">>Na każdym z tych produktów jest napisane drobnym druczkiem "Opis stworzony specjalnie dla Powściągliwego Lwa,co by miał nad czym się zastanawiać na forum" Ooo. Inka-Inka nazwała mnie "kurczaczkiem'' bo tworzę dla niej dzieło być może w postaci poematu ( byc może, bo jeszcze nie wiem kiedy mnie opuści wena) Pamiętaj ,że ja mam z Ciebie większą bekę, boś Ty taki Powściągliwy jak z koziej d...y tamburyno. @ Graszka zdecydowałem się na anonim K

węglowodany=cukry

" Otóż pod pojęciem "cukry" nasi producenci rozumieją: wszystkie cukry proste (glukoza, fruktoza) i dwucukry (sacharoza, laktoza) obecne w danym produkcie. Dla naszego zdrowia, a już szczególnie dla cukrzyków lepsze są jednak węglowodany złożone.W związku z tym - im mniejsza wartość po słowach "w tym cukry", tym lepiej dla nas. Czasem zdarza się, że na opakowaniu wyodrębnia się też skrobię lub tzw. cukry dodane (wszystkie, które nie występowały naturalnie w pożywieniu i zostały dodane podczas obróbki żywności).
Jak widać łatwo się w tym wszystkim pogubić, warto jednak czytać etykiety ze zrozumieniem. "

Anonim to odpowiedź mi na pytanie dlaczego na produktach masz opis "węglowodany w tym cukry";] Beke to ja mam z Ciebie i to od samego rana:D Kurczaczek może pisklak zaraz:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anonim, chcesz byśmy pieszczotliwie nazywali Ciebie kurczaczkiem?

Powściągliwy Co Ty tam od rana chrzanisz? -Weglowodany chcesz ale cukrów nie chcesz, to co Ty właściwie chcesz.Sorry koleś ale ja mam niezłą bekę z Ciebie

>To weź zrób i podrzuć:D

Poproś współlokatorki ;)))

Inne tematy z forum

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

Zdrady wkoło (6 odpowiedzi)

Moja sytuacja jest trudna, narzeczony mnie zdradził na początku roku i nadal sie z tego nie...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (54 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...