Jak postepować z babami?

Proszę o wszelkie rady. Bo już nie mam cierpliwośći;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Jak postepować z babami?

>była zbyt mądra i fajna, by ją wykorzystać seksualnie

A może bał się, że przy takiej mądrej i fajnej może się zbłaźnić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

>Tylko seks im w głowie

Na pewno im?

>Ja nie muszę się bzykać z inną w tym czasie.

Ale to robisz i jeszcze się tym chwalisz. Twoja niedoszła dziewczyna "pościła" od maja, jak napisałeś, a Ty - od zeszłej soboty. A może krócej? Może mi coś umknęło?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mikro...chyba Graszka Go rozgryzła...jedna koleżanka od serca,platoniczna miłość,pozostałe od technicznego seksu...ale jazda!!!:)))
Powściągliwy...to tak trochę poważniej...jak się kogoś kocha to pragnie się go też fizycznie,cudowne jest połączenie miłości,pożądania i spełnienie tego:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego? Bo nie mają cierpliwości. Tylko seks im w głowie i inne takie. Ja nie muszę się bzykać z inną w tym czasie. Mogę spotykać się tylko i wyłącznie z tą jedną. Wystarczy mi ,że widzę że jej zależy tak jak i mi na spotkaniach. A jeśli widzę ,że z tego powodu mnie olewa bo jej nie zaciągam do łóżka. No to wybacz do czego mi taka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

inka, ja też nie - robi podchody do jednej, bez sexu i nawet całowania, ale swoje potrzeby "załatwia" z inną. Coś tu jest nie tak, bo ona ma cierpliwie czekać, aż za pół roku zechce dać jej buzi, bo przecież jest "najzajebistszy z zarąbistych", a on sobie używa między spotkaniami z innymi. Ciekawe podejście do związku, Powściągliwy. Sam stwierdziłeś, że "żadna nie wytrzymuje", ciekawe dlaczego? ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fakt nie musisz się na wszystkim znać i wszystkiego rozumieć w końcu nie jesteś Alfą i Omegą:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Powściągliwy miał koleżankę taką, z którą może porozmawiać, pójść na zakupy, spacer..była zbyt mądra i fajna, by ją wykorzystać srksualnie, więc sypiał z pierwszą lepszą w tym czasie.
Jedna od przyjaźni, a inna od seksu.
Czyli jednym zdaniem: żal mi Ciebie g...pku
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

I muszę przyznać,że bardzo się z tego powodu cieszę:)

Widać jestem ponad Twoim zrozumieniem:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kurcze....a podobno kobiety są skomplikowane;)a ja nijak nie mogę zrozumieć potrzeb Powściągliwego:))))

Ale seksu nie traktuję jako związku. 3 lata jestem sam w sensie nie byłem w związku z kimś kogo kochałem i na kim mi zależało:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nic nie rozumiecie;/ Chciałbym mieć jedno i drugie. Ale się nie da. Bo żadna nie potrafi wytrzymać. I nie wyobrażają sobie spotkań bez tego. Że jak to tak mam się z nim spotykać bez całowania itp? Choćby kur*a był najzajebistszy z zarąbistych. Zawsze się znudzi. W tym sęk. Dam sobie rękę uciąć ,że z tą ostatnią gdybym jej okazywał więcej czułości to by skończyło się inaczej. Ale nie chcę. Wolę powoli na spokojnie.

Mikronezja , dlatego właśnie pytam , bo z jedną nie wyszło nic , ponoć z " szacunku" , ale ten sam "szacunek" pozwolił na bzykanie wszystkiego co się nasunęło... I jeszcze okazuje się , ze wszystkie kobiety są puszczalskie. Wobec tego , nie rozumiem na co narzeka , skoro wszystkie się puszczają to chyba dobrze dla niego ? Bo jest pewność , że zawsze znajdzie się chętna... Brak słów :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powściągliwy najwyraźniej oddziela miłość od sexu, z jedną się spotyka, z drugą bzyka, a w tym czasie już myśli o kolejnej. Rok się jeszcze nie skończył - może się zakocha 11. raz?
Z takim podejściem to nawet za 10 lat nie znajdzie odpowiedniej "baby".

Powściagliwy , a jakie właściwie masz zasady ? Jeśli mogę zapytać ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie będę zmieniał swoich zasad tylko dlatego ,że takie są panie w tych czasach. Niech wam będzie ,że nie baby. Wolę czekać 10 lat na normalną chociaż obawiam się czy takie istnieją. Znając życie tak ale są w związkach:)

>3 lata sam jestem chyba wystarczy;/

To albo jesteś 3 lata sam, albo w ciągu roku byłeś z 10.
Zdecyduj się!
Sam znaczy sam - zero kobiet, żadnych podrywów, związków, randek, seksu.

Jak ktoś słusznie zauważył na początku wątku - baby to są w nosie...

Btw. Żadna baba nie będzie mi mówić kiedy i co mam skończyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Anno....z nim jest zdecydowanie coś "nie tak" ,może wreszcie to zrozumie i popracuje nad sobą i skończy winić za wszystko kobiety:)

Inne tematy z forum

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

samotna matka szuka znajomych do popisania (45 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...