Jak postepować z babami?

Proszę o wszelkie rady. Bo już nie mam cierpliwośći;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Jak postepować z babami?

>była zbyt mądra i fajna, by ją wykorzystać seksualnie

A może bał się, że przy takiej mądrej i fajnej może się zbłaźnić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

>Tylko seks im w głowie

Na pewno im?

>Ja nie muszę się bzykać z inną w tym czasie.

Ale to robisz i jeszcze się tym chwalisz. Twoja niedoszła dziewczyna "pościła" od maja, jak napisałeś, a Ty - od zeszłej soboty. A może krócej? Może mi coś umknęło?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mikro...chyba Graszka Go rozgryzła...jedna koleżanka od serca,platoniczna miłość,pozostałe od technicznego seksu...ale jazda!!!:)))
Powściągliwy...to tak trochę poważniej...jak się kogoś kocha to pragnie się go też fizycznie,cudowne jest połączenie miłości,pożądania i spełnienie tego:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego? Bo nie mają cierpliwości. Tylko seks im w głowie i inne takie. Ja nie muszę się bzykać z inną w tym czasie. Mogę spotykać się tylko i wyłącznie z tą jedną. Wystarczy mi ,że widzę że jej zależy tak jak i mi na spotkaniach. A jeśli widzę ,że z tego powodu mnie olewa bo jej nie zaciągam do łóżka. No to wybacz do czego mi taka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

inka, ja też nie - robi podchody do jednej, bez sexu i nawet całowania, ale swoje potrzeby "załatwia" z inną. Coś tu jest nie tak, bo ona ma cierpliwie czekać, aż za pół roku zechce dać jej buzi, bo przecież jest "najzajebistszy z zarąbistych", a on sobie używa między spotkaniami z innymi. Ciekawe podejście do związku, Powściągliwy. Sam stwierdziłeś, że "żadna nie wytrzymuje", ciekawe dlaczego? ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fakt nie musisz się na wszystkim znać i wszystkiego rozumieć w końcu nie jesteś Alfą i Omegą:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Powściągliwy miał koleżankę taką, z którą może porozmawiać, pójść na zakupy, spacer..była zbyt mądra i fajna, by ją wykorzystać srksualnie, więc sypiał z pierwszą lepszą w tym czasie.
Jedna od przyjaźni, a inna od seksu.
Czyli jednym zdaniem: żal mi Ciebie g...pku
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

I muszę przyznać,że bardzo się z tego powodu cieszę:)

Widać jestem ponad Twoim zrozumieniem:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kurcze....a podobno kobiety są skomplikowane;)a ja nijak nie mogę zrozumieć potrzeb Powściągliwego:))))

Ale seksu nie traktuję jako związku. 3 lata jestem sam w sensie nie byłem w związku z kimś kogo kochałem i na kim mi zależało:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nic nie rozumiecie;/ Chciałbym mieć jedno i drugie. Ale się nie da. Bo żadna nie potrafi wytrzymać. I nie wyobrażają sobie spotkań bez tego. Że jak to tak mam się z nim spotykać bez całowania itp? Choćby kur*a był najzajebistszy z zarąbistych. Zawsze się znudzi. W tym sęk. Dam sobie rękę uciąć ,że z tą ostatnią gdybym jej okazywał więcej czułości to by skończyło się inaczej. Ale nie chcę. Wolę powoli na spokojnie.

Mikronezja , dlatego właśnie pytam , bo z jedną nie wyszło nic , ponoć z " szacunku" , ale ten sam "szacunek" pozwolił na bzykanie wszystkiego co się nasunęło... I jeszcze okazuje się , ze wszystkie kobiety są puszczalskie. Wobec tego , nie rozumiem na co narzeka , skoro wszystkie się puszczają to chyba dobrze dla niego ? Bo jest pewność , że zawsze znajdzie się chętna... Brak słów :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powściągliwy najwyraźniej oddziela miłość od sexu, z jedną się spotyka, z drugą bzyka, a w tym czasie już myśli o kolejnej. Rok się jeszcze nie skończył - może się zakocha 11. raz?
Z takim podejściem to nawet za 10 lat nie znajdzie odpowiedniej "baby".

Powściagliwy , a jakie właściwie masz zasady ? Jeśli mogę zapytać ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie będę zmieniał swoich zasad tylko dlatego ,że takie są panie w tych czasach. Niech wam będzie ,że nie baby. Wolę czekać 10 lat na normalną chociaż obawiam się czy takie istnieją. Znając życie tak ale są w związkach:)

>3 lata sam jestem chyba wystarczy;/

To albo jesteś 3 lata sam, albo w ciągu roku byłeś z 10.
Zdecyduj się!
Sam znaczy sam - zero kobiet, żadnych podrywów, związków, randek, seksu.

Jak ktoś słusznie zauważył na początku wątku - baby to są w nosie...

Btw. Żadna baba nie będzie mi mówić kiedy i co mam skończyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Anno....z nim jest zdecydowanie coś "nie tak" ,może wreszcie to zrozumie i popracuje nad sobą i skończy winić za wszystko kobiety:)

Inne tematy z forum

samotna matka szuka znajomych do popisania (45 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...

Swing party (28 odpowiedzi)

Mam ochotę coś takiego zrobić u siebie tylko gdzie szukać chętnych

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...