Jak postepować z babami?

Proszę o wszelkie rady. Bo już nie mam cierpliwośći;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Jak postepować z babami?

Co niby ze mną nie tak? Wytłumacz mi bo nie rozumiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

3 lata sam jestem chyba wystarczy;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jak się z nią "rozmówił", to teraz ubliża jej i przy okazji wszystkim kobietom, bo przecież wszystkie są takie same. I za co? Za to że jest podobno zbyt miły... Ech.

Powściągliwy, weź sobie ostatnią radę Kłapouchego do serca i skończ temat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeju to chyba jakiś żart lub inne Science Fiction nie wierzę !
Jeżeli to prawda to kochany właśnie z tobą jest coś nie tak nie z kobietami zapamietaj .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

1. Robisz wszystko na odwrót.
2. Rozrzedzasz swoje działanie przez kontakt z innymi.
3. Nie wierzysz, że ktoś może Cię pokochać, więc niszczysz swoje szanse.
4. Tworzysz samosprawdzającą się przepowiednię.
5. Nie chcesz związku, bo ograniczałby Ci życie seksualne.

Ogarnij swoje życie i dopiero zacznij szukać kobiety.
Bądź kilka lat sam, poznaj siebie.

Głównie na charakter patrzę. I wydają się całkiem w porządku. Dopóki coś przestaje im nagle pasować:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powściagliwy
Jak wystarczy Ci , ze ma głowę , dwie nogi i dwie ręce , to co się dziwisz , ze ciągle coś nie tak ? A interesuje Cie co dana dziewczyna ma w głowie ? A może ważne jest poznanie charakteru dziewczyny ? Jak wkurzają Cie puszczalskie panie , to powiedz to tym , które sie puszczają , a nie bez przerwy wywlekasz jakieś żale, tu do nas , jakby nie patrzeć kobiet jakie to złe jesteśmy .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

inka, nie wiem czy pamiętasz, ale powściągliwy właśnie przez rzekomy szacunek nie pocałował przez 3 miesiące dziewczyny...
tak Mikro,tak ją szanował i wielbił,że w międzyczasie posypiał sobie z innymi;)...nie ,no,fajny chłopak jest;):P

Jeśli poznaje dziewczynę. Spotykam się 2 raz jest fajnie miło się rozmawia. Zarówno z mojej strony jak i z jej. Po spotkaniu jakieś smsy od niej, że dziękuje za super spędzony czas. Później podobnie jakieś uśmiechy puszczanie oczek zaczepki. Oczywiście nadal jestem miły jak za 1 razem. Nie oglądamy serialu przed tv tylko miło spędzamy czas na czymś ciekawym. No i mijają spotkania i ewidentnie widzę, że dziewczyna przestaje się odzywać. Na 1 rzut oka widać iż zachowuje się już inaczej niż na samym początku. To co mam wtedy myśleć? Bycie miłym nie popłaca ot co. Pomimo, że podobno nie lubicie chamstwa. Dlatego w takim wypadku poznaję kolejną i tyle. A ta niech szuka takiego co ją przeleci 1 dnia i ze łzami w oczach będzie zdziwiona czemu przestał się nagle odzywać.

Tak, jesteś ujem. Zależy Ci na dziewczynie, dlatego nie idziesz z nią zbyt szybko do łóżka, ale za to sypiasz w tym czasie z innymi. Gratuluję i nie dziwię się, bo rzeczywiście uj z Ciebie...

Zawsze tak samo. Oczywiście zależy mi na raz tylko na jednej ale spotykam się z innymi skoro widzę, że i tak d*pa z tego będzie. Przerwy hmmm zależy jak się kończy z tą poprzednią. Jeśli miło to dłuższe bo dłużej myślę. Jeśli zaś z hukiem pale most to szybciej. Wtedy czuję błogi stan na duszy. Wiem ,że nici nie dla tego że byłem za dobry tylko ,że okazałem się złamanym ujem. Od razu wtedy łatwiej zapomnieć. W końcu wtedy mam wytłumaczenie dlaczego olała- bo byłem ujem. A wychodzi zawsze to samo. Ma największa miłość z którą byłem kopę lat zaczynała się spokojnie od znajomości koleżeństwa potem przyjaźni. I tak chciałbym zacząć następną. Nie od wskakiwania do łóżka. Ale nie robiąc tego spisuję się na straty. Jak to w innym wątku pisaliście szufladkuję się jak kolega. Tak to właśnie wygląda. Sypiam oczywiście z dziewczynami ale tylko tymi , które nie mają "tego czegoś". Na których już od 1 spotkania wiem że nie będzie mi nigdy zależało bardziej jak na koleżance do bzykania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Powściągliwy, opisz nam te 10 przypadków. Z powtarzających się sytuacji zawsze łatwiej wyciągnąć wnioski.
Ile one trwały?
Wiemy, że ten jeden to 3 m-ce, inne podobnie?
Ile na raz kochasz?
Jesteś poligamistą?
Jakie masz przerwy pomiędzy?
Co w innych przypadkach nie wyszło?

Głupoty gadasz, jeśli kocham, to nie 5 minut. Dorośnij.

> może zaczniesz bardziej szanować kobiety

inka, nie wiem czy pamiętasz, ale powściągliwy właśnie przez rzekomy szacunek nie pocałował przez 3 miesiące dziewczyny...

No widzisz. Wrażliwość i kochliwość nie popłaca. To Ty serca nie masz;p

10 zawód miłosny? To kochliwy facet z Ciebie, średnio jedna na miesiąc wypada... Ja tylu w całym życiu nie miałam ;)))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

To już chyba 10 zawód miłosny w tym roku. Także raczej pechowiec ze mnie a nie szczęściarz:(

>masz siostrę czy wiele kobiet wokół siebie? ;)

Nie - na oba pytania.

>tak właśnie należy postępować z kobietami :)

Tak należy postępować z każdym:)

~pontianac
>Eh Ci mężczyźni..... jak to jest, wiecie a tego nie robicie, to na co Wam ta wiedza?

Ja tak postępuje, za innych nie odpowiadam.
Choć oczywiście bez tego 7 punktu od Powściągliwego - on by się kłócił z innymi.

Są tylko dwa sposoby jak zrozumieć kobietę :
1 -nie działa
2- nie istnieje :)

wyluzuj emocje opadną ,zakochanie pójdzie zakochać się w nowe serce i frustracja minie tak będzie na 100% ale przed drugim zakochaniem odpocznij ,popatrz aby miała więcej niż 2 nogi i rece ok :)
I nie obrażaj innych kobiet ,ta była także szuka tego jedynego a ty jej po prostu nie pasowałes i tak lepiej że się skończyło ech tyle pieknych przeżyć przed tobą ,zazdroszczę :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

> A Ty mikronezja nie denerwuj się. Przecież Ciebie się dotyczą moje teksty więc skąd te nerwy?

Skoro używasz określeń: Polki, kobiety, wy... to jakby nie było, jest to uogólnienie.

Inne tematy z forum

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

Para szuka pary (11 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Zdrady wkoło (6 odpowiedzi)

Moja sytuacja jest trudna, narzeczony mnie zdradził na początku roku i nadal sie z tego nie...