Jak postepować z babami?

Proszę o wszelkie rady. Bo już nie mam cierpliwośći;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Jak postepować z babami?

rozstania , powroty , zdrady ,kłótnie , godzenie się...miłość i nienawiść...taka jest kolej rzeczy nim d*psko przy tym JEDYNYM czy JEDYNEJ posadzisz...nie Ty pierwszy i nie ostatni przeżywasz zawód miłosny , tak się pooprostu dzieje! wierz mi , ze gdyby tak każdy napisał ile razy sie zawiódł czy został zraniony to byś stwierdził , że w sumie to szczęściarz z Ciebie. Także głowa do góry i do przodu bo jeszcze wiele kopniaków od zycia Cie czeka. Oczywiście życzę Ci ich jak najmniej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No poznaje zwykle w klubach. Musi mieć głowę 2 ręce i 2 nogi więcej nie wymagam. Was nie można szanować w 100%. Bo wtedy słyszy się tekst "wiesz co jesteś dla mnie za dobry, nie jestem ciebie warta";] Gdyby wszyscy byli tacy jak ja to na świecie nie było by wojen a ludzie kochali by się jak bracia i siostry;) Ale niestety jestem tylko jeden:( A Ty mikronezja nie denerwuj się. Przecież Ciebie się dotyczą moje teksty więc skąd te nerwy? Złościsz się ,że obrażam puszczalskie panie? No wybacz:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powściągliwy wcale nie jesteś lepszy, niewiem w jakim kręgu się poruszasz, ale zacznij od siebie:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiesz co, Powściągliwy? Idź pobiegaj do parku i daj upust swojej frustracji, bo wrzucając wszystkie kobiety do jednego worka, grubo przesadziłeś i zwyczajnie przegiąłeś...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powściągliwy....a może zaczniesz bardziej szanować kobiety to znajdziesz naprawdę wartościową a nie patrzeć na nie przez pryzmat zdrad i "puszczania się" gdzie tylko i z kim tylko można.A ciekawa też jestem w jakich okolicznościach je poznajesz,gdzie szukasz i jakich szukasz:)

Ok. Rozumiem , że w Polsce nie ma kryzysu. Jesteśmy w czołówce najbardziej rozwijających się państw świata a tak na prawdę średnia krajowa to nie te 3700 tylko 8700:) Bo przecież wszyscy kłamią w tv. Aaaa i pendolino tak na poważnie to z Gdyni do Wawy jedzie 1,5 h. Tylko specjalnie podają 3,5 żebyśmy nie wzbudzali zazdrości w świecie;) Ludzie jeśli się o tym mówi to coś jest na rzeczy. Nie mówię ,że każda panna co jedzie do ciepłych krajów puszcza się z jakimś mulatem czy hu.. wie kim. Ale też z niczego takie tematy się nie biorą. Bo równie dobrze mogli by mówić ,że Polki są uważane za najbardziej niedostępne w Europie. Też ciekawy temat a jednak...;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jedno mi się nasunęło ""Jaki pan,taki kram" panowie:P
I widzę,że dla niektórych tv to wyrocznia;):P

"Polki są uważane za najbardziej puszczalskie w Europie;)"

To jakaś oficjalna statystyka czy właśnie przyszło Ci to do głowy?

"Ostatnio było w tv nawet o tym:)"

Nie wierz we wszystko co zobaczysz w telewizji. ;)

Lubią być teoretykami ;)

Eh Ci mężczyźni..... jak to jest, wiecie a tego nie robicie, to na co Wam ta wiedza?

Zapomniałeś o najważniejszym.
7. Trzeba mieć anielską cierpliwość.

wow! no to mnie zaskoczyłeś Kłapouchy :) pozytywnie! masz siostrę czy wiele kobiet wokół siebie? ;) tak właśnie należy postępować z kobietami :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co prawda w oczy kole?;) Jak byś nie wierzyła nam 2 specjalistom. Polki są uważane za najbardziej puszczalskie w Europie;) Ostatnio było w tv nawet o tym:) Także nie tylko 2 biednych forumowiczów na Trójmiasto pe el ma jakieś wątpliwości;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

1. Trzeba być delikatnym, ale stanowczym.
2. Trzeba być szczerym.
3. Trzeba wiedzieć, czego się chce.
4. Trzeba słuchać.
5. Trzeba być gotowym na brak konsensusu.
6. Trzeba umieć odejść z godnością.

I się dobrało dwóch specjalistów w dziedzinie "znawcy kobiet"... ;)))
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wiem o czym gadacie ale jestem tego samego zdania..... jak gadac z kobietami ? normalnie - wystarczy ze ona jest z poza polski , kraju istnych cudów i niezmiernej milosci .......tylko kobiety same nie wiedza do czego... za gora 2lata otworza sie granice z ukrainą, przyjada babki z kartą polaka

PRACOWITE, z poszanowaniem czlowieka wartosci i pojeciem o zyciu nie z mtv...... a wy drogie panie dalej bedziecie dawac .... arabusom i ciapatym potem leczac sie dziesiatkami na weneryki- to akurat wzrost o 40000% odkad otworzyli granice z uk.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czarny jestem ale tramwajami się nie poruszam. Dobrze zrobił. Powinien jeszcze z bani wyczesać chociaż nie bo poszedł by siedzieć jak za człowieka. Sytuacja podobna od kumpla. Laska się rozstała z facetem po chyba 10 latach. Po miesiącu od rozstania poszła już do innego zamieszkała z nim ( a niby taka zakochana w poprzednim). No i pomieszkali sobie z pół roku były wrócił z Anglii a ona spakowała walizki i bez słowa wróciła do niego. I co ma powiedzieć ten koleś którego zostawiła? Kochanie ok wracaj do byłego. Cieszę się Twoim szczęściem? Nie. Powinien dać kopa na rozpęd i kazać spier...ć. Nie to ,że kobiet nie lubię:) To samo tyczy się i facetów też są h*je niektórzy.

powściągliwy a jakim ty tramwajem jeżdzisz ,taki czarnulek jesteś -dziś jeden amant rozmawiał z kobietą przez telefon w tramwaju -w tym oto pieknym środku lokomocji wyzywał ją że z nim zerwała i wróciła do byłego itd.... dluga i głośna to była rozmowa aż się słuchać nie chciało .
Kiedy wejdzie w życie ta ustawa telefoniczna ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

;)
dzięki, "z gróbej róry" miało być ... ha ha
wygrałam butelkę merlota a ha ha ha

gróbej rury lol mistrzyni ortografii :] - gruby facet, gruba rura , a nie grób,grobowej, grobowiec ;D

Inne tematy z forum

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

samotna matka szuka znajomych do popisania (45 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...