Jak postepować z babami?

Proszę o wszelkie rady. Bo już nie mam cierpliwośći;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Jak postepować z babami?

rozstania , powroty , zdrady ,kłótnie , godzenie się...miłość i nienawiść...taka jest kolej rzeczy nim d*psko przy tym JEDYNYM czy JEDYNEJ posadzisz...nie Ty pierwszy i nie ostatni przeżywasz zawód miłosny , tak się pooprostu dzieje! wierz mi , ze gdyby tak każdy napisał ile razy sie zawiódł czy został zraniony to byś stwierdził , że w sumie to szczęściarz z Ciebie. Także głowa do góry i do przodu bo jeszcze wiele kopniaków od zycia Cie czeka. Oczywiście życzę Ci ich jak najmniej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No poznaje zwykle w klubach. Musi mieć głowę 2 ręce i 2 nogi więcej nie wymagam. Was nie można szanować w 100%. Bo wtedy słyszy się tekst "wiesz co jesteś dla mnie za dobry, nie jestem ciebie warta";] Gdyby wszyscy byli tacy jak ja to na świecie nie było by wojen a ludzie kochali by się jak bracia i siostry;) Ale niestety jestem tylko jeden:( A Ty mikronezja nie denerwuj się. Przecież Ciebie się dotyczą moje teksty więc skąd te nerwy? Złościsz się ,że obrażam puszczalskie panie? No wybacz:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powściągliwy wcale nie jesteś lepszy, niewiem w jakim kręgu się poruszasz, ale zacznij od siebie:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiesz co, Powściągliwy? Idź pobiegaj do parku i daj upust swojej frustracji, bo wrzucając wszystkie kobiety do jednego worka, grubo przesadziłeś i zwyczajnie przegiąłeś...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powściągliwy....a może zaczniesz bardziej szanować kobiety to znajdziesz naprawdę wartościową a nie patrzeć na nie przez pryzmat zdrad i "puszczania się" gdzie tylko i z kim tylko można.A ciekawa też jestem w jakich okolicznościach je poznajesz,gdzie szukasz i jakich szukasz:)

Ok. Rozumiem , że w Polsce nie ma kryzysu. Jesteśmy w czołówce najbardziej rozwijających się państw świata a tak na prawdę średnia krajowa to nie te 3700 tylko 8700:) Bo przecież wszyscy kłamią w tv. Aaaa i pendolino tak na poważnie to z Gdyni do Wawy jedzie 1,5 h. Tylko specjalnie podają 3,5 żebyśmy nie wzbudzali zazdrości w świecie;) Ludzie jeśli się o tym mówi to coś jest na rzeczy. Nie mówię ,że każda panna co jedzie do ciepłych krajów puszcza się z jakimś mulatem czy hu.. wie kim. Ale też z niczego takie tematy się nie biorą. Bo równie dobrze mogli by mówić ,że Polki są uważane za najbardziej niedostępne w Europie. Też ciekawy temat a jednak...;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jedno mi się nasunęło ""Jaki pan,taki kram" panowie:P
I widzę,że dla niektórych tv to wyrocznia;):P

"Polki są uważane za najbardziej puszczalskie w Europie;)"

To jakaś oficjalna statystyka czy właśnie przyszło Ci to do głowy?

"Ostatnio było w tv nawet o tym:)"

Nie wierz we wszystko co zobaczysz w telewizji. ;)

Lubią być teoretykami ;)

Eh Ci mężczyźni..... jak to jest, wiecie a tego nie robicie, to na co Wam ta wiedza?

Zapomniałeś o najważniejszym.
7. Trzeba mieć anielską cierpliwość.

wow! no to mnie zaskoczyłeś Kłapouchy :) pozytywnie! masz siostrę czy wiele kobiet wokół siebie? ;) tak właśnie należy postępować z kobietami :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co prawda w oczy kole?;) Jak byś nie wierzyła nam 2 specjalistom. Polki są uważane za najbardziej puszczalskie w Europie;) Ostatnio było w tv nawet o tym:) Także nie tylko 2 biednych forumowiczów na Trójmiasto pe el ma jakieś wątpliwości;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

1. Trzeba być delikatnym, ale stanowczym.
2. Trzeba być szczerym.
3. Trzeba wiedzieć, czego się chce.
4. Trzeba słuchać.
5. Trzeba być gotowym na brak konsensusu.
6. Trzeba umieć odejść z godnością.

I się dobrało dwóch specjalistów w dziedzinie "znawcy kobiet"... ;)))
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wiem o czym gadacie ale jestem tego samego zdania..... jak gadac z kobietami ? normalnie - wystarczy ze ona jest z poza polski , kraju istnych cudów i niezmiernej milosci .......tylko kobiety same nie wiedza do czego... za gora 2lata otworza sie granice z ukrainą, przyjada babki z kartą polaka

PRACOWITE, z poszanowaniem czlowieka wartosci i pojeciem o zyciu nie z mtv...... a wy drogie panie dalej bedziecie dawac .... arabusom i ciapatym potem leczac sie dziesiatkami na weneryki- to akurat wzrost o 40000% odkad otworzyli granice z uk.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czarny jestem ale tramwajami się nie poruszam. Dobrze zrobił. Powinien jeszcze z bani wyczesać chociaż nie bo poszedł by siedzieć jak za człowieka. Sytuacja podobna od kumpla. Laska się rozstała z facetem po chyba 10 latach. Po miesiącu od rozstania poszła już do innego zamieszkała z nim ( a niby taka zakochana w poprzednim). No i pomieszkali sobie z pół roku były wrócił z Anglii a ona spakowała walizki i bez słowa wróciła do niego. I co ma powiedzieć ten koleś którego zostawiła? Kochanie ok wracaj do byłego. Cieszę się Twoim szczęściem? Nie. Powinien dać kopa na rozpęd i kazać spier...ć. Nie to ,że kobiet nie lubię:) To samo tyczy się i facetów też są h*je niektórzy.

powściągliwy a jakim ty tramwajem jeżdzisz ,taki czarnulek jesteś -dziś jeden amant rozmawiał z kobietą przez telefon w tramwaju -w tym oto pieknym środku lokomocji wyzywał ją że z nim zerwała i wróciła do byłego itd.... dluga i głośna to była rozmowa aż się słuchać nie chciało .
Kiedy wejdzie w życie ta ustawa telefoniczna ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

;)
dzięki, "z gróbej róry" miało być ... ha ha
wygrałam butelkę merlota a ha ha ha

gróbej rury lol mistrzyni ortografii :] - gruby facet, gruba rura , a nie grób,grobowej, grobowiec ;D

Inne tematy z forum

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...