Jak przymocować kokardy do ławek w kościele?!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam materiałowe kokardy do ozdobienia ławek w kościele-tylko problem jest z ich zamocowaniem.Chciałam drucikiem-ale w ławkach w naszym kościele nie ma jak ich obwiązać do okola ponieważ są skośne...pinezkami ksiądz nie pozwala i teraz nie wiem jak je przymocować:(możne ktoś z Was ma jakiś pomysł?Myślałam o taśmie-ale te kokardy sa dosyc ciezkie i tasma moze ich nie utrzymać...Moze sa jakies specjalne masy na które można je przykleić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak przymocować kokardy do ławek w kościele?!

Naprawdę nikt nie miał problemu z przymocowaniem kokard?!

ja kiedyś dekorowałam ławki właśnie które nie miały wystających części, fotki mogę przesłać mailem

Taśmą dwustronnie przylepną - drugą cieńszą wstażką do zawiązania??

Napisz, który to jest kościół. Taśmy klejącej nie można przyklejać do ławek, żaden ksiądz na to nie pozwoli. Na allegro znajdziesz mocowania do ławek z gąbką florystyczną lub plastikowe uchwyty do ławek kościelnych. Ostatnio widziałam takie na giełdzie w Barniewicach. Nie do każdej ławki pasują, jak podasz kościół, to będę mogła konkretniej ci doradzić.

~graynag35 kościół jest w Helu...Też słyszałam o tych gąbkach,ale nie wiem czy zda to egzamin?

Karolinka29 poproszę o fotki natala_to@poczta.onet.pl i z góry dziękuje :)

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...