Jak skutecznie poderwać dziewczynę?

Interesują mnie przede wszystkim opinie Pań.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak skutecznie poderwać dziewczynę?

Nie ma na to żadnej recepty, trzeba mieć dużo szcześcia aby trafić na dobrą dziewczynę.

hm... trudne pytanie i chyba jednoznacznej odpowiedzi, recepty dac sie niemozna...
Jedno jest pewne: byc soba - to przede wszytskim, reszta zalezy juz od twej pomyslowosci:))
Powodzonka zycze:)))

co dla ciebie oznacza skutecznie?
czy skutecznie to:
a) tak, by zwrocila na ciebie uwage
b) tak, by zechciala byc z toba
c) tak, by umowila sie z toba jeszcze raz
a moze jeszcze cos innego...

Nie ma skutecznego sposobu na poderwanie dziewczyny.
Jednej podoba sie "to",a drugiej "tamto",ale myślę,że facet powinien postawić całkowice na "bycie sobą" i powinien zrozumieć dziewczyne(troche z nia pogadac),a nie traktowac jej "przedmiotowo" oceniając jej nogi:) i rzucając do niej texty w stylu.."Ejjj Ty mała-fajna z Ciebie laska-umówimy się?"
Generalnie,najbardziej w blizszym poznaniu dziewczyny zazwyczaj pomaga chec zrozumienia jej i nie narzucanie sie.
Pozdrowka

I tu popieram wszystkie powyzsze opinie, ale dodam swoja- zalezy jak chcesz poderwac tj. czy jakas gluiutka na jedna noc- tu starczy dobrysamochod i troche szmalu, a jak na dluzej i kobietena poziomie to musisz wykazac troszke inicjatywy- starac siez nia spotykac,rozmawiac, ubiegac o jej wzgedy, pokazac ze jest bardzo wazna w twoim zyciu, umiec sluchac i rozumiec, nie wim jak inne panie na to reaguja ale mi sie bardzo podoba, jezeli mezczyzna puszca mnie przodem, podaje reke by pomoc wysiasc z samochodu, podaje kurtke gdy jest mi chlodno, i przychodzi z kwiatkiem......

oj tusia tusia ty to juz przesadzasz puszczanie przodem to zrozumiem ale te kwiatki :)

Oj Fredziu, kwiatki fajna rzecz...:))

i chyba naprawde działają;)

Zgadzam się z przedmówcą... a w ogóle: co to znaczy "poderwać"? Mi to kojarzy się z jakimś zbajerowaniem jakiejkolwiek dziewczyny, w celu mozliwie szybkiego uzyskania doznań erotycznych itp, itd;) W każdym razie kojarzy się niezbyt nieciekawie.

Inne tematy z forum

Miłość a poligamia (czyt. wierność) (102 odpowiedzi)

Tyle się tu pisze o miłości, jej definicji, ulotności, cudowności, itd. Co sądzicie w takim razie...

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Gay Gdańsk (75 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...