Jak szukać zlecenie

Ne mogę otszucac prace wykończeniowe bo chciałem rospoczonc działalność. W internete wszystko jest płatnie bez gwarancji. Jestem bardzo dobrym fachowcem ale pracuje na kogoś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Jak szukać zlecenie

1. Wśród znajomych znajomych.
2. Rozwieszać ogłoszenia po nowobudwanych osiedlach.
3. Prosta strona internetowa albo jakiś profil na fb - koniecznie ze zdjęciami SWOICH realizacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwłaszcza ten ostatni punkt - ja właśnie szukam kafelkarza do łazienki na kwiecień (tak, wiem, późno, ale ten umówiony w ostatniej chwili mnie wystawił i pojechał sobie pracować za euro). Nie mając nikogo z polecenia (wszyscy albo mają baaardzo odległe terminy albo są właśnie za granicą) szukam po zdjęciach na fejsie i wysyłam zapytania o termin i wycenę. Bardzo ważne są dla mnie właśnie zdjęcia z poprzednich realizacji ;)

On nie może mieć takich zdjęć bo jeszcze żadnego zlecenia nie wykonał. Poza tym zamiast w rozwój firmy na jego miejscu zainwestował bym w słownik.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zakładam, że to przyjezdny zza sąsiedniej granicy :) I skoro pracuje dla kogoś to chyba ma już jakieś realizacje za sobą, ale mogę się oczywiście mylić.

Tutaj https://ogloszenia.taelo.pl/ możesz się zarejestrować jako wykonawca. Na portalu można znaleźć wiele firm budowlanych czy właśnie wykonawców, którzy odpowiadają na ogłoszenia klientów i oferują wykonanie prac. Dodanie ogłoszenia przez klienta jest bezpłatne a cały proces bardzo szybki i prosty. Polecam.

Inne tematy z forum

tani notariusz (42 odpowiedzi)

Wkrótce będę załatwiać notariusza i związane z tym formalności przy zakupie domu. Może mi ktoś...

ELEWaCJA DOMU - macie kogoś poleconego? (11 odpowiedzi)

Dziewczyny szukam sprawdzonej firmy do elewacji domu, uczciwej i za rozsądne pieniążki. Może...

Schody (3 odpowiedzi)

Witam, Poszukuje firmy badz stolarza ktory wykona mi schody w domu. Wstepnie podobaja mi sie...