Jak trafić do "Sali na działkach w Oliwie"?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam
Wyczytałam na forum że jest sala na wesela w Oliwie, chyba na ul. Macierzy Szkolnej, ale nie jestem pewna. Jeżeli ktoś wie jak tam trafić proszę mnie oświecić. Chce zobaczyć jak te cudo wyglada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak trafić do "Sali na działkach w Oliwie"?

czy jest ktoś kto mi pomoże??

Mirabelko!

Z głownej Grunwaldzkiej na Przymorzu koło Hali Oliwia Bażyńskiego prosto do końca, do ulicy Polanki. Polanki w lewo, jedź powoli będzie pierwszadość wąska uliczka w lewo, to jest Macierzy Szklonej, jest chyba znak drogowy, że jest ślepa, bo jest.
Jedziesz ta uliczką, chyba piesi tam chodza, nie rozjedź nikogo i po prawej znajdziesz jasny dworek z alejką dojazdową, nie wiem tylko, czy brama jest na codzień otwarta.
Graliśmy tam kilka imprez, jest przemiły klimat, oczywiście jak jest ciepło.

Pozdr. Misiek

Ulica Macierzy Szkolnej to ta, na której znajdują się akademiki Uniwerku, może to Ci jakoś pomoże.

pozdrawiam

Robalek

dziekuje Ci bardzo mam ndzieje ze dam sobie rade. Chce w tym tygodniu zobaczyc tą sale, no jak narazie leże chora :(
Pozdrawiam

DZIEKUJĘ
postaram sie tak jechac żeby nikogo nie zgarnąć z drogi hihihi choc im wiecej ludzi tym lepsza impreza :)
A jakie imprezy grałeś tam Misku hmmm???
Pozdrawiam

KIlka wesel i bankiet firmy z Gdańska.
Myślę, że sala Ci się spodoba, na 50 osób spokojnie.

Pozdrawiam i życzę zdrowia.
W muzycznych sprawach pisz na maila.

Misiek

A ja byłam tam niedawno na weselu na którym obecnych 107 osób i nakrycia na stołach były tak blisko siebie, że przy inauguracyjnym rosołku żartowaliśmy, że najlepiej będzie, żeby goście się naprzemiennie odsuwali od stołu, zeby zrobić na chwilę sąsiadom miejsce na łokcie i sztućce... Ale na szczęście było bardzo ciepło, więc rychło się rozluźniło, bo niektórzy zamiast tradycyjnej konsumpcji preferowali posiadywanie pod jabłonkami na tyłach (a na dworze też były stoły i ławy... i drzewa obwieszone balonikami i lampkami choinkowymi, bardzo miły klimat, zwłaszcza po zmroku)...

Ale uwaga: lampki na jabłonkach i ławy w sadzie na tyłach nie należą do "wyposażenia" sali. Przywiózł i zainstalował je tam tata panny młodej.
I druga uwaga dla zainteresowanych tą (niedrogą) salą: tam są okropnie hmm ... niedoinwestowane ubikacje!

hmmm, a ja własnie na tej sali robie swoje weselicho 6 sierpnia. Będzie ok. 90 osób i mam nadzieje ,że będzie ok :o) Toalety rzeczywiście nie sa "hotelowe", ale też nie takie straszne :) Sala jest po remoncie z dużą kuchnią i nam osobiście się podoba, można sobie ją dowolnie ustroić i wychodzić do ogródka. Poza tym w lato naokolo kwitną kwiaty i pachnie pięknie ! Będzie dobrze !...prawda ?

Shella

W sierpniu bedzie super!

Pozdr. Misiek

dzięki Misiaku :o) I dzięki za "życzenia" Skaldów i inne piosenki :0)

shella a masz jakaś zaufaną kucharke i jak wolnospytac na ile kalkulujesz koszty Kucharki, jedzenia kelnerek itp. Dużo taniej niż w knajpie??

czy myslicie ze na tej sali zmiesci sie 100 osob? bo ktos pisze,ze na 107 bylo b. ciasno?:(((

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...