Re: Jak wasi faceci zachowują sie po alkoholu?
U mnie podobnie jak u agusiGda, chociaż mam w domu sporo alkoholu, głownie whisky i lakiery na whisky-parenscie butelek(barek) ale niektóre sa z nami kilka lat.moj maz pije bardzo,sporadycznie, nie upija sie nigdy, wiec zawsze czuje sie Żnin bezpiecznie na imprezach z alkoholem typu wesela, w domu raz na jakis czas(raz na miesiąc?) wypijemy sobie drinka, dwa wieczorkiem w weekend w domu przy filmie-to tyle.
A zachowuje sie tak, ze przeważnie jak jestesmy w domu po dwoch drinkach chce mu sie spać i idzie spać a na imprezach jest bardziej rozmowny i towarzyski, bo normalnie jest troche inny.to wszystko, nic specjalnego-jak agusiGda mowi, to widać przed slub czy ktos ma pociag do alkoholu czy nie, i jaki po nim jest...trzymam kciuki za dziewczyny i za waszych facetów aby sie wszystko ułożyło
P.s.bylam kiedyś z kimś jakis czas ktory po alkoholu sie zamienial w zupełnie inna pełna agresji osobę, zupełnie inny człowiek na trzeźwo, po trzech "akcjach" sie pozegnalismy chociaż było ciezko bo długo razem byliśmy i bez alkoholu do rany przyloz ale wiedziałam ze obietnice nic nie dadzą i to sie powtórzy...w koncu trzy razy obiecywał.... To była jedna z najlepszych decyzji w życiu
7
1