Jak zamontować pasy w spacerówce Jedo Bartatina Classic?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Pomóżcie, proszę!!! W instrukcji nic nie ma na ten temat :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak zamontować pasy w spacerówce Jedo Bartatina Classic?

Nie wiem czy pomogę, ale miałam jedo fyn i też nie było nic w instrukcji, więc tak długo kombinowałam aż mi się udało. Może w bartatinie jest tak samo. A więc moje pasy składały się z dwóch części - pierwsza to ta międzynóżowa i druga to ta naramienna. Jeśli chodzi o tą naramienną to jedną plastikową końcówkę pasa trzeba było przełożyć przez dziurkę w oparciu stelaża oraz przez materiał (dziurka w materiale była ukryta pod zakładką). A dwie boczne plastikowe końcówki zaczepiłam o takie metalowe oczka po bokach wózka. Część międzynożną trzeba było przeciągnąć przez dziurkę w stelażu i materiale.
Te dziurki w stelażu wydawały się być zupełnie niedopasoweane do tych platikowych końcówek, ale trzeba trochę siły użyć i przechodzą.

dzięki :) rzeczywiście tak jest, choć udałam się do Mama i Ja i tam mi zamontowali :)

z pasami sobie poradziłam chociaż zajęło mi to z pół godziny zanim doszłam do tego:)
ale jak wyjąć budkę z gondoli i wpiąć do spacerówki???

od spodu, tak jakby "pod rurką" są przyciski, które trzeba nadusić i jednoczesnie pociągnąć budkę do góry. jak wszystko dobrze sie przyciśnie, to budka wychodzi leciutko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

krzywe ząbki (24 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...