Jaką kamizelkę mam wybrać i musznik czy mucha?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam drogie Panie! Niebawem mam ślub i męczy mnie pewna kwestia. Mam czarny garnitur (klasyczny od Vistuli) do tego biała koszula z nakładanym kołnierzykiem i spinkami. Zamierzałem do tego zakupić czarną wiązaną muchę, ale stwierdziłem, że będę wyglądał jak kelner no i do muchy nie za bardzo pasuję kamizelka, a tą bym chciał mieć. Co wybrać? jakiego koloru kupić kamizelkę i do tego jaki musznik/krawat/muchę (krawat raczej odpada)? Proszę o poradę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jaką kamizelkę mam wybrać i musznik czy mucha?

Moim zdaniem Pan Młody musi sie odróżniac od reszty panów wiec polecam Ci do tego garnituru i bialej koszuli kamizelke i musznik w kolorze ecru. Kupuje sie je raczej w komplecie. Zalezy tez jakiej urody jestes ale mysle ze wiekszosci panów ecru pasuje :) moj mąż wlasnie tak byl ubrany na naszym slubie i wszyscy sie nim zachwycali :):):) w tym zestawie to sama elegancja!!! pozdrawiam i szczescie zycze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Esencja (5 odpowiedzi)

Budynek powstanie w ramach komercyjnej części programu rewitalizacji Dolnego Miasta wynikającej z...

Kamienna Grobla (6 odpowiedzi)

Kamienna Grobla powstanie przy nabrzeżach Motławy na Dolnym Mieście. Do ścisłego Śródmieścia...

Nadmotławie Estate (98 odpowiedzi)

Przyszli użytkownicy inwestycji Nadmotławie Stare i Główne Miasto będą mieli w zasięgu wzroku. Do...