Jaką lalkę polecacie dla 4 latki?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Jak w temacie :) Którą? Jaką? czy bardziej bobasa czy może taką bardziej już dziewczynkę? Córcia miała już bobasa, ale jakoś nie zapałała do niego miłością.. i tak sobie myślę, że może gdyby był bardziej realistyczny.. albo może to odpowiedniejszy wiek właśnie teraz.. może byla za mała jak dostała tamtego i teraz będzie ok? hmm.. poradźcie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Jaką lalkę polecacie dla 4 latki?

Chętnie się podłączę. Tez mam córkę w tym wieku, tylko, że ona nie przepada za lalkami. Albo nie lubi akurat tych co dostaje. A może jakieś inne fajne zabawki dla 4 latki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a barbie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie Barbie dostanie od jednej cioci, bo u jej córci świetnie się nimi moja bawi, ale tak sobie myślałam, żeby od nas jej kupić coś większego.. Czy bobasa, ale takiego gadajacego, albo właśnie taką lalę starszą..

To skoro od cioci dostaje Barbie, to wy dokupcie jej jakieś gadżety - meble, wannę, samochód Barbie, komplet ubranek. Skoro dziecko w ogóle nie interesuje się bobasami, to wątpię, czy zainteresuje się starszą lalą. Mnie również nie interesowały nigdy bobasy ani lale, tylko pluszaki i Barbie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

pewnie masz rację :)

z tego co ja widzę po mojej 4 latce.. to albo faktycznie barbie.. z milionem gadżetów - samochód, domek, mebelki, bobasy, wózki, mąż, itd... albo bobas z gadżetami - wanna, butelka, wózek, ubranek masa, kubeczek, miseczka itd...

jeśli chodzi o inne zabawki - polecam tablicę o ile jeszcze nie ma :) z mazakiem, kreda magnesami itd :)

Dzięki! Generalnie mamy sporo rzeczy, bo mała ma starszą siostrę.. Ale starsza nie interesowała się lalkami w ogóle, więc nie zaznajomić się z tematem :)
Tablica i wszystko co "artystyczne", to ma bieżąco, bo starsza uwielbia, więc i młoda też :)

Moja ma starszego brata także myślę, ze stąd zainteresowanie zabawkami dla chłopców. U nas barbie odpada. ma 3 i wszystkie kurz zbierają

Inne tematy z forum

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?