Jaka odżywka do ćwiczeń?

Maz zaczął sobie ćwiczyć w domu ( takie tam typowo domowe cwiczenia: brzuszki, pompki,nawet ostatnio jakaś hantle sobie zakupił w Biedronce :) ) Ponieważ jest niskim chuderlakiem chce nabrać trochę masy mięśniowej... Ostatnio coś wspominał o jakiejś odżywcze do ćwiczeń. Pomyślałem ze mogłabym mu coś takiego sprezentowac ale kompletnie się nie orientuje w temacie. Zaznaczam, że w chwili obecnej żadna siłownia nie wchodzi w grę. Proszę o radę jaka była by dla męża odpowiednią, biorąc pod uwagę ćwiczenia w warunkach domowych,w przyzwoitej cenie gdyż może to być tylko slomiany zapał :) Najlepiej proszę o nazwę i konkretna firmę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jaka odżywka do ćwiczeń?

Odżywki na tym etapie ( ćwiczenia w domu) nie są niezbędne. Wszystkie mikroskładniki możesz dostać w pożywieniu i było by dobrze gdyby się zainteresował gdzie i co występuje. Odzywki to jedynie interes po którym trudno się czegokolwiek spodziewać. Nie będę popełniał listy firm które nie produkują proszków a jedynie je zamykają rozsypują do swoich pudełek. Szkoda zdrowia.

Na przybranie masy polecam gainery np.
Hard mass, magnum8000, mass xxl firmy treck
Mass core firmy FA

Polecam gainer Gain Bolic 4000g firmy Olimp. Mi smakuje wanilia. Za niedługo będę musiał uzupełnić zapasy w sporti.pl

Inne tematy z forum

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...