Jaki garnitur?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Jak sądzicie - jaki garnitur (kolor) powinniśmy wybrać dla pana młodego.
Moja sukienka będzie w brązowych tonacjach (toffi, capucino, albo ciemne ecrue), a pan młody to blondyn.
Z góry dziękujemy za wszelkie sugestie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jaki garnitur?

ja miałam suknie w kolorze toffi, dodatki ecru, dla Pana młodego Pani w sklepie bardzo dobrze nam doradziła, garnitur w kolorze zielonej oliwki, do tego kamizelka i musznik w kolorze ecru, bardzo ładnie do siebie to pasowało

zgadzam się: myślę, że najlepiej dobrać kolor drogą eliminacji - czerń, granat, grafit itp. napewno odpadają, bo za ciemne, a poza tym nie ta kolorystyka... pomysł z oliwką baaaaaaardzo mi sie podoba (tym bardziej, że to mój ulubiony kolor :) ), a do tego jestem blondynką, jak Twój narzeczony i wiem, że całkiem mi pasuje, więc może Jemu też będzie? no ale to przede wszystkim On powinien się dobrze czuć, więc proponuję czym prędzej pędzić do sklepu i mierzyć, przykładać, próbować... do skutku!
pozdrawiam :)

ostatnio widziałam w jakimś salonie z sukniami (chyba to był Farage w Gdyni) piękny męski garnitur w kolorze gorzkiej czekolady w drobne cienkie paseczki - mega odlot, bardzo mi się podobał i widzialabym swojego mężczyznę w takim właśnie. A do tego możecie dobrać koszulę albo coś innego w kolorze Twojej sukienki i będzie rewelacja.

Czekolada, orzechowy !!!! Jak znajde to wkleję foty :)

dziękujemy za pomysły.
w przyszłym tygodniu pewnie zaczniemy biegać po sklepach.
pozdrowienia i miłych przygotowań.

Znalazłam takowe garnitury:
PAWO
image
image
image
Wilvorst
image
image

inne
akcent beżu image
image
image

a jakieś garnitury do białej sukni z bardzo jasnymi różowymi dodatkami ????????????
:)

Dziewczyny - załozyłam kilka dni temu temat o modzie dla Pana Modego, proponuję że by wklejac tam wszelakie garnitury, odnośniki do stron co??? Byłoby w jednym miejscu. Zaraz tam powklejam to co mam :) A w różu - spróbuję przeszukać :) a co :)

Pod tym adresem http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=81194&t=81194

Mąż habibi miał dodatki w różu, aona sama suknię różowo-białą Była gdzieś realacja, ale niestety nie moge jej znaleźć Może napisz do niej??

Foty naszej ślicznej habibi w różowej sukni pod tym adresikiem Pan Młody, jak już wczesniej wspomniałam, tez ma dodatki różowe
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=63251&t=61786

głupia ta moda w tym sezonie,
ja bym te garnitury wszystkie poobcinała,
wyglądają jak w za dużych marynarkach

Suknię w rózu miała też actina Jej mąż tez miał w tych odcieniach dopasowany strój ślicznie to wyglądało Same zobaczcie:
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=73276&t=63155