mój jak miał 2,5 roku nosił 26 i tez chciałam być sprytna i kupiłam na zimę 27 ale po miesiącu już były na styk wiec szybko sprzedawałam i aktualnie zimą nosi 28 a w wieku dwóch lat nosił 25 prze jakieś trzy miesiące ale koleżanek dzieci mają mniejsze stopy wiec trudno się tym sugerować
nie kazda firma produkujaca obuwie ma identyczna rozmiarowke. moja corka za dwa miesiace skonczy 2 lata a jej dl.stopy wynosi 16,8 cm, co odpowiada rozmiarowo niektorym butom 27 ale tez 24.......
To tez zalezy jaka firma... córka w zeszlym roku majac ok 2 latka nosila 24 a sandalki Bartki 23 i nie byly na styk...
Teraz ma 2 lata i 10mcy i nosi 26
Mój na drugie urodziny nosił 26, obecnie na dwa lata i 8 miesięcy nosimy 28, ale synek jest dość wysoki. Sama nie ryzuje z wyprzedażami, chyba że naprawdę super okazja bo najwyżej się sprzeda jak będzie nietrafiony :)
hej!!! mój synek kończy 2 latka w maju. w tym sezonie zimowym kupiłam mu najpierw buty Bartek rozmiar 23 po dwóch miesiącach były małe i kupiłam 24 i po dwóch miesiącach znowu były za małe i musiałam jeszcze kupić rozmiar 25 ;(((((