Jakie akcesoria do Iphone 12?

Jakie są dobre akcesoria do iphone 12? Ładowarka, etui i szkło.
Czy etui spigen ultra hybrid lub liquid crystal sprawdzi się? Jakie do tego szkło?
Czy ładowarka baseus 20w nie będzie jakoś negatywnie wpływała na kondycję baterii i nie będzie robiło większej różnicy czy ta czy oryginalna od Apple?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ładowarka 18-20W z wyjściem USB-C, obsługująca Power Delivery (PD). Do tego kabel USB-C do Lightning z certyfikatem MFI. Ładowarka + kabel powinny się zamknąć w 100 złotych.
Używam Spigena Ultra Hybrid na 12 i zbudowany jest naprawdę solidnie. Trzeba tylko raz na jakiś czas wyczyścić ramkę telefonu z kurzu, bo przyciski i porty nie są szczególnie chronione.
Szkło wybierz dowolne jakie znajdziesz, dużej różnicy nie ma. Tylko miej na uwadze to, że telefon ma ekran 2,5D, przez co całego go zwykłym, prostym szkłem nie przykryjesz. Tutaj można spróbować z jakimś hybrydowym czy "3D". Byle nie przepłacić.
Zresztą polecam zajrzeć sobie do ISpot https://ispot.pl/etui-iphone-12-12-pro - możesz rownięz wybrać się stacjonarnie do ich sklepu w Gdańsku czy Gdyni, mają swoj punkt na przykład w galerii Bałtyckiej. Powinni Ci tam coś wybrać. Znajdziesz akcesoria oryginalne ale i innych dobrych firm zamiennych.

1. Jeśli chcesz szkło na przód, to ogarną Ci w pierwszej lepszej galerii, ewentualnie możesz wybrać się do ispot

2. Szkło na aparat jest zbędne, wystarczy wystające etui. Ogólnie ciężko jest zrobić krzywdę aparatom.

3. Etui niekoniecznie musi mieć tą mikrofibrę w środku, szczególnie jak nie pracujesz w piasku. Jak chcesz coś ochronnego to większość spigenów będzie super bo fajnie wystają na przód i zakrywają aparaty z tyłu.

4. Z kabur to imo najlepsze są puro 2w1 bo są fajnie wykonane i można wyjac z nich telefon z samymi pleckami (tam plecki wchodzą na magnes do klapki). Te kabury mają też bodaj mikrofibrę w środku jakbyś chciał jednak.

Ogólnie polecam poszukac kodów rabatowych https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/sklepy/kategoria/elektronika Bo takie akcesoria dzięki temu w sieci mozna kulpić znacznie taniej.

Inne tematy z forum

pozycjonowanie (65 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...

Marketing, reklama (59 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zastanawiałam się nad metodami reklamy w internecie. Szukałam trochę i strasznie...

Ochrona telefonu (17 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....