Jakie auto???

Chcemy zakupić nowe auto. Wahamy się pomiędzy Nissan Note 1,4 benzyna 88Km, wersja Iway za 48 tys a Kia Venga, 1,4, benzyna, 80 Km, wersja M za 46 tys. Obydwa auta dostaną gratis czujniki parkowania, dodatkowo Venga 2 lata przeglądu gratis i autoalarm z funkcjami. Chcielibyśmy auto na miasto i poza, ale nie jakieś szaleńcze podróże. Jesteśmy 3 osobową rodziną, może kiedyś będziemy 4 osobową ;)
Nie znam się na autach, nie chcę kupić jakiegoś badziewia i nie być zadowoloną. Dodam że wizualnie podoba mi się najbardziej Venga i w ogóle bardziej przypadła mi do gustu, ale słyszałam, że jest awaryjna i pali dość dużo. Poza tym NOTE ma mega wyposażenie :) Poradźcie proszę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jakie auto???

Nie wiem jak Nissan, ale Kia mocno gnije (zwłaszcza Cee'd) bo dość słabe zabezpieczenie antykorozyjne. Za podobną cenę kupisz Fabię, która przynajmniej ma pełny ocynk. Ja nie brałbym żadnej z wymienionych przez ciebie jednorazówek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jakie auto???

nissan note!!super wyglada,nie tak jak inne plaskate
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wynajem długoterminowy dla osoby prywatnej (14 odpowiedzi)

Wynajem długoterminowy dla osoby prywatnej - jakie firmy polecacie? szukam normalnego dupowozu,...

Skąd wziąć dobre auto używane? (12 odpowiedzi)

Jak w temacie. Szukam kilkuletniego auta w dobrym stanie. Takiego, którym będę mógł pojeździć...

Wypozyczalnia samochodow Royal-cars.pl w Gdansku-odradzam (7 odpowiedzi)

Hej pisze na forum, zeby ostrzec wszystkich przed firma 'Royal-cars.pl w Gdansku. Nie...