Jakie biuro podrózy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Mamy w planach z mężem i synem wyjazd za granicę na wakacje. jakie biuro polecacie. syn ma 3 lata.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jakie biuro podrózy

ja mam sprawdzone tui i itake polecam obydwa w itace taniej

Ja latałam z Itaką-polecam. Raz byłam z Neckermannem-też ok.

my w tym roku równiez stawiamy na Itakę

wg mnie Neckermann i Tui :)

Byliśmy z TUI, Exim Tours i Sun&Fun i chyba ten ostatni był najbardziej przyjazny i pomocny. Nie oszczędzali czasu nawet na pomocy w przy recepcji podczas meldunku czego niestety zabrakło w pozostałych dwóch.
Tak poza tym to wszystkie były ok, w sensie żadnych nieprzyjemności:-)

Z dzieckiem tzn. siedzimy w hotelu i basenujemy to jeżeli chodzi np. o Egipt to wypróbowane alfa star

Polecam wejść na wakacje.pl i szukać sobie oferty. Tam są oferty większości biur. Można porównać ceny. Np. 1,5 byliśmy na Majorce z Grecosem (polecam, specjalizują się zwłaszcza w Grecji) i identyczna oferta jak nasza, lot tym samym czarterem, ten sam termin w naszym hotelu z TUI był o 1000 droższy na naszą trójkę. A wszystko mieliśmy to samo co właśnie znajomi, których tam poznaliśmy. A nawet jedna para ludzi w mocno średnim wieku ;-), których poznaliśmy wracając na lotnisku przy odprawie, mieli pecha, wybrali TUI i okazało się, że w ich hotelu nie ma dla nich miejsca itd. Masakra. Facet wygadany i pewny siebie (lekarz) i zrobił raban, że innego hotelu nie chce i jakoś znaleźli dla niego pokój. Ale co stres to stres i narzekał na TUI że wcale mu nie pomogło, tylko sam załatwił sobie.
Byłam z Itaką - największe polskie biuro i b. dobrze stojące, więc raczej bezpieczne. Grecosem-b. fajnie i też bezpieczne, Su&Fun - ok. Z tego co wiem, to w zeszłym roku Necermann słabo stał, podobnie TUI - nie wiem jak w tym roku. Ja w każdym razie tych dwóch nie wybieram z uwagi na cenę. Wolę Itakę - polskie i bezpieczne zarazem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...