Re: Jakie konkursy? Nieobciachowe, zabawne?
Nie mieszkam w Anglii moja droga, jak sprawdzisz moje IP to bedziesz wiedziala.
Po drugie, zalozylam dwa watki, ktore uwazasz za bezsensowne, jeden o fryzurach, gdzie przy okazji dziekuje dziewczynom, bo wybralam jedna z nich juz po probnej jestem, i czwarty, o pannach zza granicy, i nie widze tam nic kontrowersyjnego.
Takze nie zakladam watkow codziennie, zalozylam dwa ktore Ci nie odpowiadaja, o nazwisku po mezu i o dzieciach na weselu pewnie-jezeli chodzi o inne moje wypowiedzi to wypowaidam sie jak kazda osoba na forum, odnosnie kogos watku-wiec chyba slowa o "jest taka opcja szukaj" to chyba nie do mnie....
A nei widze co zlego jest w watku o fryzurach oraz o zagranicznych pannach mlodych (sa czerwoce, sa majowe, sa z redy i inne to dlaczego z zza granicy musza byc gorsze??)
grzecznie zworcilam ci honor bo nei zrozumialam cie jak powiedzialas-i tez nei widze powodu komentowania-jak to sie moowi, chcialam byc grzeczna-wyszlo jak zawsze.
A czemu nei czepiasz sie innych jak wyrazaja swoje opinie? rozumiem, musisz sobie kogos znalezc do kogo sie czepiasz. moge byc ja. i bede sie wypowiadac i pisac co mysle, a moj wiek ci nic do tego. Widac raczej twoj, bo to czy mam takie zdanie czy inne, czy spie z misiem czy nie-nie swiadczy o moim wieku tylko o to kim jestem, i tyle.
I nie moowie ze bede miala najlepiej, owszem, najlepiej dla mnie. Jak tak bardzo cie drazni, ze chce zrobic wesele takie jak mi sie podoba, bo tobie placi za to mamusia z tatusiem i musisz sie dopasowac to przykro mi- bo chyba tak jest.
3
2