Jakie najmocniejsze feromony

Które feromony są lepsze i mocniejsze? Które mogą lepiej sprawdzić się jeśli chodzi o podryw a które mogą lepiej sprawdzić się ogólnie społecznie?
Pytanie najlepiej do osób które używały i tych i tych tak aby mieć porównanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam pheromone essence. Ogólnie sa mocniejsze od Love desire ale w porównaniu do tej niebieskiej butelki. Ciemnej nie stosowałem to nie wiem jak wyglada ale zawieraja w sobie dużo feromonow tak więc mam wrażenie, ze dziewczyny na ich punkcie wprost wariują. Ciekawia mnie love desire w ciemnej mianowicie premium. Szkoda, ze nie można ich powąchać stacjonarnie bo ponoć zapach mocny.

Na podryw potwierdzam najlepsze Pheromone essence chociaż love desire premium również dają radę.Używam od tygodnia, zapach faktycznie jest dość mocny ale sam lubię takie wonie tak więc mi akurat nie przeszkadza.

W Pheromone essence jest ten plus, że można przykryć dowolnym zapachem, nie mają w sobie zapachu. Love Desire premium to już zapach sam w sobie tak wiec można ich stosować jako zamiennika perfum. Decyzja nalezy już do Ciebie co będzie dla Ciebie lepsze.

Inne tematy z forum

Żona zdradza męża - jak się w tym odnaleźć by nie zwariować? (14 odpowiedzi)

Hej, Przyznam szczerze, że zdrada żony jest dla mnie olbrzymią traumą, ponieważ wierzyłem w...

Naturystycznie (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich szczególnie kobiety. Od dłuższego już czasu nurtuje mnie jedno pytanie,...

Żonaci mężczyźni poszukujący "Przyjaciółek" (94 odpowiedzi)

Może mi ktoś przełożyć na babski rozum jak to jest. Jest się w związku kocha się żonę, szanuje...