Jakie polecicie udogodnienia w domu

Jakie ciekawe i przydatne udogodnienia macie w domu, które polecacie innym i które byscie powtórzyli w nowym domu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w pomieszczeniu gospodarczym będę robić sznurki i odpływ bo zawsze się zdarza mieć rzeczy które muszą same wyschnąć, nie wolno ich prac w pralce , a na dworze np za zimno żeby je wywiesic lub żeby coś okapalo itp można też położyć buty do wyschnięcia - znajoma mi to podpowiedziała, oraz osobna misa na wylewanie wody z mopa -są takie specjalne fajne montowane do ściany ;)
Włączniki światła nisko. Nie pamiętam ile jest u nas ale coś ok 75-80 cm od podłogi. Tak było już zrobione jak kupiliśmy dom. Świetna sprawa przy dzieciach, które są niższe niż dorośli i mogą same zapalać i gasić światło, jest to taka wysokość, że dorosły nie musi się schylać i można czasem zgasić światło noga jak się ma akurat zapakowane obie ręce.
Polecam też takie wanny łazienkowe z parawanem. Dzięki temu będziecie mieli rozwiązanie 2 w 1.
Aktualnie w Leroy Merlin można znaleźć ciekawe modele, w tym asymetryczne jak tutaj:
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (191 odpowiedzi)

Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i niestety musimy to...

papa na deski (9 odpowiedzi)

witam planuje na działce położyć nowa papę i mam pytanie słyszałem że na gołe deski nie mogę jej...

Jakie panele podłogowe do nowego mieszkania (47 odpowiedzi)

Mieszkanie to stan deweloperski. Przymierzamy się do remontu. Żona uparła się, że chce w każdym...