Jakie skuteczne środki na erekcję

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję jesli chodzi o potencję. Czy są może jakieś bezpieczne ziołowe środki, które nie powodują takich niekorzystnych objawów dla zdrowia jak podwyższenie ciśnienia czy bóle glowy?
Co sądzicie na przykład o żeń szeniu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żeń-szeń, gingko-biloba, witamina E, kwas borowy, odstresowanie, wyspanie się, wyrzucenie leków, szczególnie betablokerów i statyn, zaprzestanie picia piwa, dowartościowanie chłopa, ale przede wszystkim niskowęglowodanowe żywienie oparte o solidną porcję tłustego mięsa. Karkówka w ziołach robi cuda.

Chyba jest coś w tym co piszecie. Czasami brakuje tego dreszczyku który był na początku. No właśnie, ale czy można to jakoś podtrzymywać, wskrzesić.

Z tego co czytam to z ziołowych dobre efekty przynoszą Cum on lub Penis complete. W sensie pozytywny wpływ na erekcję.

Zarejestrowałem się, bo mam bardzo podobny problem.
Chodzi właśnie o problemy z erekcją i w konsekwencji siła orgazmów.

Fajnie, że na forum można anonimowo porozmawiać o tego typu kwestiach. Dodam, że mam 39 lat.

Mąż zamówił sobie w zeszłym tygodniu penis complete. Bierze od kilku dni tak więc jeszcze za wcześnie na efekty ( na opakowaniu było napisane,że pojawiają się po 7 dniach od przyjmowania). Zobaczymy jaki będzie efekt. Napisze czy działa czy nie.

Dzięki, zamówiłem zaraz po Twoim poście. Dotarło na drugi dzień. Tego samego dnia zażyłem pierwszą tabletkę (po uprzednim zapoznaniu się z ulotką i ewentualnymi przeciwwskazanami). Co najważniejsze - jest lepiej. Erekcja jest szybsza i trwa dłużej. Jeszcze raz dzięki

Re: Jakie skuteczne środki na erekcję

Czy są może jakieś bezpieczne ziołowe środki, które nie powodują takich niekorzystnych objawów dla zdrowia jak podwyższenie ciśnienia czy bóle glowy?

No jest cos takiego Mamuśka. Takie kapsułki o nazwie Prosent 600. Ja stosuje juz od wielu lat na erekcję i ogólnie lepsze libido i jak dotychczas nie zawiodły mnie ani razu. W dodatku w moim wieku muszę uważać co łykam bo sam mam problemy z ciśnieniem.

Inne tematy z forum

hemoroidy :/ (10 odpowiedzi)

Od dwóch dni mam problem, wyszedł mi niemały hemoroid.. piecze, boli, kłuje ale nie krwawi.....

Mały członek faceta (7 odpowiedzi)

Witam Otóż przez dłuższy czas seks nie sprawia mi przyjemności. Mianowicie zastanawiam się czy...

Implanty zębów (59 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....