Jakie solarium w Gdańsku polecacie?

Jakie Waszym zdaniem jest godne polecenia i cenowo tez istotne, najlepiej gdzies na Przymorzu, Zaspie, Oliwie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jakie solarium w Gdańsku polecacie?

Ja z Żabianki jeżdżę na Zaspę do Solarium Saturn - miłe dziewczyny, zawsze doradzą, często mają promocje, no i co najważniejsze - jest tam czysto.

Ja polecam solarium Hawana we, Wrzeszczu nad salonem Plusa ul. Grunwaldzka, oraz ta sama firma na Morenie i Przymorzu :)

http://www.solariumhawana.com/

Ja chodze do Marylin, na przymorzu na Jagiellonskiej.(nad komisem agd). maja nowe brazujace lampy, cena 1.30 za min, czasem maja promocje ze po 1zl w okreslonych godzinach.

Hawana - najlepsza jest na Morenie - chociaz miałam blisko pieszo do tej we Wrzeszczu, zawsze jeździłam na Morenę, na Przymorzu też kiedyś byłam (nie wiem jak tam teraz wygląda). Bardzo dobra jest również Hawana w Gdyni na Abrahama - tę również mogę szczerze polecić.

co do Hawany to chodzilam na Przymorze ale jakos mi juz nie odpowiada, natomiast kiedys bylam w Hawanie we Wrzeszczu i bylo duzo lepiej ale nie wiem jak jest teraz...ogolnie widze ze Hawana gora;)

Odkopuję wątek, ponieważ nie widzę sensu, aby zakładać nowy.
Czy miał z was ktoś możliwość być na Grunwaldzkiej w Sun City?
Niedawno się wprowadziłam i mieszkam przy stacji GD-Wrzeszcz. Na ich stronie wyczytałam, że istnieje maszyna odchudzająca, sprawdza się?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Według mnie sprawdza się bardzo dobrze.
Korzystam już od paru miesięcy i jestem zadowolona.
Często zmieniają lampy itp więc mają wszystko opanowane ;)
Pozdrawiam

Nie pomoze Wam maszyna odchudzająca, tylko ruch i dieta, nie dajcie się naciągać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zadnego !! niewiem kiedy dotrze do młodych dziewczyn ze solarium jest niezdrowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli korzysta sie z solarium rozsądnie, z umiarem to tragedii nie ma. Zresztą to każdego indywidualna sprawa i to on odpowiada za siebie więc spokojnie wyluzuj nie zbawisz świata ;)

Hawana na grunwaldzkiej tragedia!!! Stare lampy mają !! opaliło mi pół twarzy (spaliło) w 2011 roku byłam i nigdy nie pójdę więcej :/ Kiedyś to oni mieli świetne łóżka i nawet dwa punkty ale to było kiedyś...

korzystanie raz w tyg zwieksza ryzyko zachorowania na raka o 20%.

I co w związku z tym? Ty nie musisz chodzić a ktoś jak ma ochotę to pójdzie jego sprawa jego zdrowie. Jak mnie denerwuje takie umoralnianie...Sory ale nie przestanę korzystać do solarium bo Ty masz takie zdanie na jego temat. Z plaży też korzystam żeby była jasność i dobrze mi z tym :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

spokojnie ja Ci nie kaze przestac chodzić.

Ja chodze od 3 lat do Sun City,jestem bardzo zadowolona,wystarczy raz ,dwa razy przyjsc i jestem mega brazowa a nie jak pojde do innych to wychodze czerwona ,a rano blada bo poza rozgrzaniem nic nie opalilo

najlepsze solarium KiD na wrzeszczu :
http://solariumkid.pl/index.php/gdansk-al-grunwaldzka-66/

Inne tematy z forum

Bardzo zniszczone dłonie. Jak zaradzić ? Są jakieś zabiegi ? (14 odpowiedzi)

Czy znacie moze jakies dobre zabiegi na dłonie? Takie oprócz parafiny ( chodziłam ale zabieg mało...

Zamiennik sildenafilu (6 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Szukam obecnie zamiennika dla środka sildenafil. Odpada ze względu na moje złe...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...