Jakiego lekarza POZ polecacie na Stogach?

Temat dostępny też na forum: Stogi
Witam, chcialabym poznać opinię o lekarzach w tutejszej przychodni. W związku z tym iż nie mogę korzystać z poprzedniej przychodni, chciałabym się zapisać na Stogach.Chodzi mi o miłego lekarza rodzinnego i żeby zbyt długie kolejki nie były.Kogo polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jakiego lekarza POZ polecacie na Stogach?

Z czystym sumieniem polecam dr Badziąg,kategorycznie odradzam dr Mijas. Kiedyś dr Mijas byłam świetnym specjalistą,ale chyba rutyna ją już zgubiła. Przepisaliśmy się do dr Badziąg i wszystkim znajomym ją polecam. Nikt jeszcze nie powiedział złego słowa na nią,wszyscy zachwyceni jej podejściem i trafionym leczeniem.
Dr Strychalska i Lizińska są tak oblegane,że wiecznie do nich numerków nie ma.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

A ja od paru lat chodzę do dr Mijas i bardzo ją polecam. Nie zauważyłam u niej rutyny zawsze wychodzę zadowolona i z pełną wiedzą co mi jest i co muszę dalej robić. Ostatnio bardzo często musiałam z panią dr się spotykać i nie zamieniłabym jej na inną.Po pobycie w szpitalu interesowała ją cała moja historia choroby wszystkie wyniki.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polecam dr.Mijas
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też polecam dr.Mijas. Mam choroby przewlekłe ,muszę być pod stałą opieką lekarską i pod tym względem jestem zadowolona .Wcześniej chodziłam do dr.Strychalskiej i się przepisałam i jestem zadowolona z tej decyzji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ostatnio chciałam zmienić lekarza, bo chodzę do Gąsiejewskiej a ona tylko 3 razy w tygodniu przyjmuje więc ciężko się do niej dostac.. Okazało się, że wszystkie lekarki mają już przekroczone limity pacjentów i można wybrać tylko dr Badziąg.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na pewno nie polecam B. Strychalskiej. Ciągle się spóźnia do pracy. Co do kwalifikacji to można się dziwić, że ludzie w ogóle u niej się leczą. Zapytani mówią, że tak się przyzwyczaili.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam dr Lizińską miła babeczka a z tymi numerkami to jakaś bzdura wystarczy ruszyć tyłek być pod przechodnią 6-40 i nigdy mi sie nie zdarzyło żebym nie dostał numerka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

gdzie kolonoskopia na NFZ z narkoza? (32 odpowiedzi)

jak w temacie

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?