Jakiś pomysł?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Słuchajcie siedzę na wychowawczym z synkiem i kompletnie nie wiem jak rozwiązac problem jakiegoś zarobienia kasy.
Mąż pracuje cięzko a jak wraca to chce tylko odpocząć co ja rozumiem. Chciałabym chociaż dorobić sobie na mikołajki lub święta ale nie wiem co mogę robić z dzieckiem:(Naprawdę nie mam go z kim zostawić. Nie mam też zdolności manualnych aby w domu coś robić i w sumie czuję się beznadziejnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jakiś pomysł?

moze coś internetowego? zależy od umiejętnosci ale sporo mamuś wymyśla coś takiego żeby w domciu robić, albo opieka nad jeszcze jakimś dzieckiem

A może, skoro jesteś w domu ze swoim dzieckiem, podejmiesz się opieki nad jakimś innym dzieciaczkiem? Sporo osób szuka opiekunek, więc może coś w tym kierunku?

hmm tak może ta opieka

A moze umiesz gotowac/piec? Przed swietami wiele osob szuka "cateringu". Moglabys zaproponowac znajomym/sasiadom itd. Kilka ciast da sie z dzieckiem upiec ;D Moglabys tez brac prasowanie od sasiadow-dla mnie to najbardziej znienawidzone zajecie-szkoda,ze nikt nie chce mnie wyreczyc ;)

prasowanie o rany ja tez nie nawdzę:):):)nie to że mi się nie chce ale brrr...unikam jak nie muszę

Kurczę, Kasia, a ja uwielbiam prasować. Tzn. mam bardziej ulubione zajęcia, ale to luuuubię! :)

w zakladce praca co chwile oglaszja sie firmy szukajace osob ktore bede wykonywaly prace w domu, odbieranie tel, ja np teraz o taka sie staram, ale widzialam tez inne, tylko trzeba sledzic codziennie po kilka razy i byc jedna z pierwszych osob ktore wysla aplikacje, albo wpisz w googlach praca w domu pomorskie, ni epolecam http://www.chalupnicza.yoyo.pl/, oszucis, wplaca sie malo ale paczki nie dostalam, maz byl pod tym adresem a tam mieszka jakis starszy Pan, poki co pisze do nich maial, dzisiaj w koncu ktos mi odpowiedzial i powiedzialam ze zglosze sprawe na policje

o hej Ola to ja Kamila:)

Praca w domu jako opiekunka to fajna sprawa. Sama tak pracuje juz od kilku lat i nie narzekam. Wiadomo pracy duzo i tez odpowiedzialnosc wielka

Inne tematy z forum

PruszczPark (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...