Jakość internetu od firmy jarsat

Generalnie jakość internetu od tego dostawcy nie jest aż tak strasznie zła jak opisują inni lecz czasami ,,zrywy,, internetu potrafią troche poirytować.Internet ten polecam osobom nie wymagającym szybkiego internetu a do normalnego przeglądania stron i oglądania filmików Internet ten wystarcza. moja ocena 5/10
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jakość internetu od firmy jarsat

Wpisz sobie w wyszukiwarkę- tu na forum trójmiejskim hasło "Jarsat" same negatywne opinie......... zrywy internetu.....powiadasz,ale płacić trzeba regularnie,czy też można robić zrywy?

Drodzy Użytkownicy, w przypadku odnotowania utrudnień w działaniu Internetu prosimy o przesłanie zgłoszenia na adres mailowy bok@jarsat.pl. W treści prosimy zamieścić następujące informacje: imię i nazwisko głównego Abonenta, adres świadczenia usług oraz numer ID z umowy. Po uzyskaniu danych zajmiemy się sprawą.

to co powiedziałeś jednak jest faktem i trudno sie z tym nie zgodzic, zauważyłem ze ogólna jakość tego internetu jest zmienna czyli w jednym dniu śmiga jak rakieta a na następny dzień jest tragedia i tak w kółko bez zmian na lepsze. troche zawyżyłem tą ostatnią opinie.

Abyśmy mogli sprawdzić czym jest spowodowane niestabilne łącze internetowe, niezbędne jest przesłanie danych abonenckich na adres mailowy bok@jarsat.pl bądź kontakt telefoniczny z infolinią.